Cine este bărbatul cu care Jador a împărțit patul? Dezvăluiri spumoase!


Fostul concurent de la Puterea Dragostei, Jador, a dezvăluit că de-a lungul vieții sale a fost nevoit să își împartă patul cu un bărbat, care l-a ajutat în cele mai grele momente!


In articol:

Jador a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Puterea Dragostei, ajungând ulterior unul dintre cei mai bine cotați soliști din România. Nu rare sunt momentele în care piesele lui Jador ajung direct pe primele locuri în trending și înregistrează un succes imens, pentru că oamenii îl iubesc pe artist mai ales pentru sinceritatea de care a dat mereu dovadă, pe lângă calitățile sale excepționale de solist.

Citeste si: Jador a spus adevărul despre viața sa! Mama artistului este grav bolnava și nimeni nu bănuia! „E bolnavă rău...”

Jador de la Puterea Dragostei
Cântărețul Jador a făcut dezvăluiri spumoase despre viața sa.[Sursa foto: Facebook Jador]

Totuși, recent, Jador a făcut o dezvăluire care i-a luat pe mulți prin surprindere: se pare că într-o perioadă extrem de proastă din viața sa, tânărul cu mare priză la femei a fost nevoit să își împartă patul cu un bărbat! Potrivit spuselor fostului concurent de la Puterea Dragostei, întregul său succes i se datorează acestei persoane care i-a fost alături mereu și care l-a susținut din toate punctele de vedere.

Jador a împărțit patul cu un bărbat! LUI i se datorează succesul artistului!

Deși nu privine dintr-o familie cu posibilități materiale dezvoltate și a avut o viață destul de crea, Jador a vorbit deschis, în cadrul emisiunii sale, despre unchiul său- omul care l-a susținut și l-a ajutat indiferent de situație, care a crezut în fostul concurent de la Puterea Dragostei și i-a fost mereu alături.

Citeste si: Jador, cele mai sincere declarații de până acum! Prin ce a trecut artistul în adolescență: „Nu aveam bani...”

Jador
Jador de la Puterea Dragostei, declarații emoționante.[Sursa foto: Facebook Jador]

„Dormeam cu el în pat și cu nevastă-sa,” a spus Jador despre unchiul său. Cântărețul a explicat că îl iubește la fel de mult ca pe proprii săi părinți și că unchiului său i se datorează totul.

Mai mult decât atât, pentru a-i mulțumi pentru toate eforturile pe care le-a făcut pentru el, Jador își dorește să ridice o casă pentru unchiul său.

„Îmi mai doresc o casă. O fac eu lângă unchiul meu. Pe ăsta îl iubesc la fel ca pe tata și mama. Dormeam cu el în pat și cu nevastă-sa doar ca să mă ajute să stau la facultate.(...) am crezut mult în visul meu de a cânta și nu mulți cred în visul tău.

Nimeni nu te ajută. (…) Nu aveam bani, mă duceam la facultate. Eram discrimat puțin de colegi, apoi m-am angajat,” a declarat Jador.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"


Abonează-te pe

Citește și:

Iancu Sterp şi Ella, cel mai nou cuplu din showbiz!? "A vizitat-o acasă"

El este IUBITUL Andreei Mantea! S-au cunoscut pe platoul de filmare

Livian de la Puterea dragostei s-a întors din Turcia! Ce a făcut acolo: „Eu nu pun la suflet...”

Scandal de zile mari la Puterea Dragostei! Roxana Buzoiu l-a făcut praf pe Bogdan Mocanu! „Măscăriciule”

Livian de la ”Puterea Dragostei” o face praf pe Simina! Declarațiile ”Lupului” aruncă în aer povestea de dragoste a brunetei cu Alex Zănoagă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Mama Geta a fost fotografiată în timp ce avea grijă de nepoțică! Imagini emoţionante

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri