Livian de la ”Puterea Dragostei” o face praf pe Simina! Declarațiile ”Lupului” aruncă în aer povestea de dragoste a brunetei cu Alex Zănoagă!


Livian de la ”Puterea Dragostei” a devenit mai acid ca niciodată în momentul în care între ”Vulipța lui”, Bianca, și fosta concurentă din emisiune, Simina, au apărut tot felul de discuții.

Simina de la Puterea Dragostei a atacat-o crunt pe Bianca, după ce aceasta a câştigat al doilea trofeu al emisiunii.

„Prea jos suntem noi? Bă, filme pentru adulți! Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut. Și leșinată după substanțe interzise! Ești ultima cârtiță! Că aia triește în pământ! Eu te cunosc foarte bine! Mergeai în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu te poți uita la filme! Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu patru băieți în doi ani! Ce făceai acasă.

Și încă ceva! Tecuciul nu-l scoate din e nici Dumnezeu. Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe vor vedea ce are ea. Scârbă îmi este de ea. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Leținata vrea bani. Tot la vechea meserie se va întoarce!”, a declarat Simina Loica în secțiunea stories de pe Instagram, pornind astfel un scandal de proporții după finala Puterea Dragostei.

În urmă cu puţin timp, pe vlogul său, Livian de la ”Puterea Dragostei” a decis să o facă praf, din câteva cuvinte pe soţia lui Alex Zănoagă. Enervat la culme de declaraţiile acide ale fostei concurente, despre Bianca, lupul a sărit să-şi apere fosta iubită şi nu a mai ţinut cont de nimic.

”Am încercat să nu mă bag, dar când situația devine penibilă, iar tu ești într-o situație extrem de penibilă, dar arăți cu degetul pe cineva care, în momentul de față este picătură din izvorul fericirii mele...

Cum poți tu ca femeie să faci așa ceva?”, a început să spună Livian de la ”Puterea Dragostei” care a explicat și de ce nu îi pronunță numele: pentru a nu îi da valoare.

Evident, Livian de la ”Puterea Dragostei” a avut grijă să dea toate detaliile necesare, acum ceva timp, când a făcut vlogul, pentru ca Simina să fie identificată cum trebuie și, mai mult decât atât, a avut un atac devastator la moralitatea acesteia. ”Fosta iubită a lui Jador, doamna ce e din același oraș cu mine...(...) A primit Bianca niște mesaje foarte urâte din partea ei... Cum poți tu să blamezi o fată, o fata care e curată, nu umblă cu doi bărbați, nu joacă la două capete... Cum poți tu să o blamezi când, auzi ce se vorbește, tu, având o relație, umbli cu alt băiat având în burtă copilul altuia (n.r la vremea respectivă, Simina era gravidă). Pe mine situațiile astea mă deranjează, când tu ai o pată extrem de mare pe tine, dar vrei să te scuturi și să dai câțiva stropi și pe alte persoane”, a mai spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se mănâncă caviarul. Secretele de servire ale acestei delicatese

Nicoleta Luciu, din nou pe micile ecrane! Unde va putea fi văzută vedeta, după o pauză de ani de zile?

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'

Calendar ortodox 7 octombrie 2022. Ce sărbătoare este vineri?

Cu ce se mănâncă peștele. Alimentul este adesea recomandat de medicii specialiști

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Cum cureți o rodie. „În mod excepţional, unele persoane pot dezvolta reacţii alergice la sucul de rodie"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri