Cine este Andrei Ursu (WRS). "Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști!"

cine este andrei ursu
Cine este Andrei Ursu (WRS)

Andrei Ursu (WRS) este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară. Insă știați că acesta și-a început cariera încă de la vârsta de 12 ani?

Aflați din rândurile următoare, cine este mai exact Andrei Ursu (WRS), ce vârstă are acesta, dar și cum și-a început cariera. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de viața sa personală.

 

Ce vârstă are Andrei Ursu (WRS)

Artistul Andrei Ursu, cunoscut de către publicul larg ca WRS, s-a născut pe data de 16 ianuarie 1993, în Buzău.

Prin urmare, în prezent acesta are frumoasa vârstă de 31 de ani.

Numele meu este Andrei Ursu, cel de scenă WRS, sunt un artist din Buzău, născut în 1993. Fac multă muzică și scriu și pentru alții. Îmi place să petrec. Îmi place să dansez(...). Părinții mei sunt ambii dansatori și am început să dansez de foarte mult, de copil, de la vreo 12 ani am început ”,

spunea WRS într-un interviu.

Citește și: Cine este Nicolai Tand. "Pasiunea pentru gătit o am încă de pe vremea în care mama mă lăsa de pază la oala cu fasole de pe foc!"

cine este wrs
Cine este Andrei Ursu (WRS)[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cine este Andreea Samson. "Am regizat o piesă în fața blocului, nu știu cât aveam, zece ani!"

Cum și-a început cariera Andrei Ursu (WRS)

In ceea ce privește cariera sa, se pare că încă de la vârsta de 12 ani acesta a început să danseze, ajungând să-și dezvolte marea sa pasiune peste ani, oricând pe aceeași scenă alături de mari artiști de la noi din țară, printre care se află și Inna, Anton ana, Carla’s Dreams și mulți alții. Înaintând în vârstă, artistul a participat și la mai multe și un TV de talent, din dorința de a deveni cunoscut publicului larg prin intermediul pasiunii sale.

În ceea ce privește pasiunea sa pentru muzică, aceasta a început în anul 2015, în momentul în care artistul s-a alăturat trupei Shot, în care a rămas timp de 2 ani de zile, iar ulterior acesta a decis să facă o mare schimbare în viața sa și să se mute în Londra, acolo unde a început să compună muzică.

Astfel, debutul său muzical a avut loc în luna ianuarie a anului 2020, atunci când a lansat piesa “Why”, care a ajuns să fie un succes impresionant în lumea muzicii, dar și pentru publicul său creat

până în acel moment. În egală măsură, în luna februarie a anului 2022, Andrei Ursu (WRS) a lansat single-ul “Llamame”, cu care a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision 2022.

Mulțumesc pentru că m-ați votat într-un număr atât de mare. Mulțumesc și juriului, se pare că i-am convins cu momentul meu de pe scenă. Ne vedem la Torino, atât pot să zic.

O să avem foarte mult de muncă în perioada următoare și promitem să nu vă dezamăgim .”, spunea tânărul într-un video postat in mediul online.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

wrs instagram
Cine este Andrei Ursu (WRS)[Sursa foto: Instagram]

Cine este Andrei Ursu (WRS)

Andrei Ursu (WRS) este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară. Acesta a reușit ca de-a lungul anilor să-și pună bazele unei cariere de succes, atât în muzică cât și în dans, pentru că astăzi să participe la nenumărate emisiuni TV și să fie urmărit de o întreagă comunitate în mediul online, având cu până la 137.000 de urmăritori, doar pe contul de Instagram.

Am intrat în showbiz ca să le fur pâinea celor cu care am dansat. Am învățat foarte multe de la ele. Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști la Global Records, pentru că m-am angajat la Global Records acum 7 ani. Și, am stat acolo, mi-am luat câteva modele cum ar fi Inna, Carlas Dreams, The Motans, care sunt nume imense în lumea muzicală. Și am stat cu aceștia în studio, am văzut cum se scrie muzică. Am avut niște modele în ei. Sunt un tip norocos. Norocul meu a apărut când Alex Cotoi mi-a zis «Băi, tu ai ceva, haide în studio și hai să lucrăm». Vorbesc de carieră solo. Trupa Shot a fost pe val când eram la «Vocea României». M-a văzut Smiley. A fost foarte tare trupa Shot, dar, pentru acel moment din viața mea, a fost fix ce trebuie ”, a povestit Andrei Ursu (WRS), cu ceva vreme în urmă.

În ceea ce privește viața sa personală, în ciuda faptului că preferă să o țină privată, se pare că artistul se află într-o relație cu partenerul său pe nume Vlad Condurache. Dat fiind faptul că amândoi sunt dedicați artei, acesta a fost și aspectul care i-a adus împreună. Partenerul său este student la UNARTE și are vârsta de 25 de ani. La fel ca artistul Andrei Ursu (WRS) și partenerul său deține o comunitate întreagă de urmăritori pe pagina sa de Instagram, ajungând cu până la 3000 de urmăritori.

wrs iubit
Cine este Andrei Ursu (WRS)[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Andreea Samson. "Am regizat o piesă în fața blocului, nu știu cât aveam, zece ani!"

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies