Cine este Andrei, soțul lui Emily Burghelea. "A plecat de la o condiție pentru Emily, ca eu să apar doar mascat. Altfel, eu nu apăream"

Cine este Andrei, soțul lui Emily Burghelea.
Cine este Andrei, soțul lui Emily Burghelea. "A plecat de la o condiție pentru Emily, ca eu să apar doar mascat. Altfel, eu nu apăream"

Află tot ce nu știai despre misteriosul soț al frumoasei Emily Burghelea.

Andrei, iubitul secret al frumoasei Emily Burghelea, este un prosper om de afaceri în domeniul IT.
Este cunoscut ca fiind un foarte bun programator, generând site-uri pentru unul dintre cele mai importante partide politice din România.
Este o persoană foarte influentă în domeniul în care activează și nu este străin de underground-ul politicii din țara noastră.

Cine este soțul lui Emily Burghelea

Citeste si: Cine este Emily Burghelea. "Am intrat într-un nor negru”

Citeste si: Cine este Gina Pistol. „M-aș reîntoarce la mine, copil fiind”

Andrei este adeptul discreției, preferând să nu iasă prea mult în evidență. Partenerul vedetei nu are conturi pe rețelele de socializare, Facebook sau Istagram, de aceea fosta asistentă TV i-a deschis un cont de Instagram, sub numele de ,,iubitul_lui_emily".

Bărbatul apare în postări cu chipul acoperit, identitatea sa fiind încă un mister.
„Sunt probleme, în primul rând, cu confidențialitatea. Dar a plecat de la o condiție pentru Emily, ca eu să apar doar mascat. Altfel, eu nu apăream. Eu nu aveam Instagram, cont de Facebook, nimic”- a spus Andrei.

„Și atunci i-am făcut eu cont de Instagram. Și are un așa de mare succes!"-

a completat Emiliana.
Andrei a promis că o va filma pe Emily în cele mai ,,dubioase ipostaze” pentru a se ,,răzbuna” pentru că blondina a deschis contul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

cu ce se ocupa sotul lui emily burghelea

Citeste si: Cine este NICULINA STOICAN. "M-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat. O bătaie pe care nu am uitat-o nici până acum”

„Iubita mea a făcut acest cont împotriva voinței mele, iar eu, drept răsplată, o să o filmez în cele mai DUBIOASE ipostaze. Îl va șterge curând! Enjoy!"
Între timp, contul a ajuns la 108k followers, fapt care dovedește că, deși nu îl cunosc pe bărbat, fanii lui Emily l-au îndrăgit într-un timp foarte scurt.
„Este genul de persoană care preferă să nu facă parte din mediul online deloc.

Nu are Instagram, nici Facebook, deși are cea mai bună firmă de IT din București, face inteligență artificială, site-uri și chiar aplicații. Este diferit! Cred că asta m-a și făcut să mă îndrăgostesc de el! Acum, pentru că a avut curajul să apară la TV, i-am făcut Instagram, cu sau fără voia lui, așa că îl puteți găsi online. 
Mi-a zis că mă va filma în cele mai dubioase ipostaze.
Am crezut în primă instanță că glumește… însă nu a glumit deloc! În 30 de minute mi-a făcut 10 story-uri.  Nu știu unde se va ajunge cu asta. Sper să nu regret! Știu sigur că ceva nu am să regret! Faptul că am spus DA! Îl iubesc din toată inima si știu că el este alesul. Am impresia că suntem împreună de-o viață! Locuim împreună de multă vreme, iar de curând ne-am mutat la casă.
La casa noastră! Ceva mai frumos nu există!”,
a răspuns Emily.

Oamenii nu îl cunosc, deoarece soțul vedetei își protejează identitatea, umblând camuflat cu mască și ochelari de soare.
El a luat această hotărâre pentru a putea să-și însoțească partenera în spațiul public.
„Când ies din casă port ochelari, glugă, mască, m-am obișnuit. Mai am o pereche de ochelari la mine, de rezervă”, a adăugat Andrei.
Bărbatul a făcut o singură excepție în timpul slujbei religioase, datorită faptului că toți cei prezenți îl știau dinainte.
„În biserică a trebuit să-mi dau jos tot, dar atunci s-au oprit camerele de luat vederi. Au fost doar șase oameni care m-au văzut, și care, de altfel, mă știau”.- a spus soțul blondinei.

Citeste si: Cine este RAREȘ CICIOVAN, soțul Georgianei Lobonț. "După ce ne-am căsătorit, ne-am luat un apartament și am crezut că facem bani din chirii, acesta era un vis de-al nostru."

Citește și: Cât costă o noapte de cazare la mare de la 1 iunie! Prețurile în Mamaia ajung la 750 de lei pe noapte- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

cine este iubitul lui emily

Citeste si: Cine este Mircea Cîmpeanu, soțul Mariei Ciobanu. "Aș fi făcut orice pentru ea, dar nu am putut să-i dau o părticică din sufletul meu!"

Andrei a cerut-o de soție pe Emily Burghelea în emisiunea Teo Show

Andrei a cerut-o de soție pe Emily Burghelea la Teo Show, momentul fiind difuzat în direct pe Kanal D.
„Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea și sunt încă în stare de șoc. Iubitul meu m-a cerut de nevastă în cel mai frumos mod cu putință. S-a gândit la toate detaliile! Nu știu ce am făcut să merit asta. Sunt copleșită! Mi-a luat cel mai frumos inel cu diamant din câte am văzut eu vreodată, a complotat cu echipa de la Teo Show și a reușit să mă lase mută!
Vreau să vă spun că nu îmi amintesc foarte multe! Am intrat într-un fel de transă. A fost cu atât mai șocant cu cât el nu a apărut niciodată la televizor, nu este adeptul pozelor și nu aș fi crezut vreodată că o să aibă curajul să intre în direct”.- își amintește fosta asistentă.
Având simțul umorului foarte bine dezvoltat, Emily se întreabă dacă îi va încăpea numele în buletin, deoarece a ales să poarte și numele ei de fată, și numele soțului.

Ms W Burghelea Lăcramioara Emiliana. Oare o să îmi încapă în buletin tot numele? Nu am vrut să renunț la Burghelea dar am vrut să iau și numele lui. Cred că este cea mai bună variantă! În momentul în care îți schimbi numele se spune că ți se schimbă viața. Să vedem!" a scris vedeta pe contul ei de socializare.
Pe 8 aprilie, Andrei și Emily au devenit părinții unei fetițe de nota 10 și de curând, au fost protagoiștii primei ședinței foto.
Amândoi sunt hipnotizați de cea mică, Emily fiind cea care comunică mai mult cu bebelușa.
„Ne-am înțeles perfect din prima clipa in care ne-am privit in ochi. Nu mai exista nimic in jur. Eram doar eu si ea. Hipnotizate una de cealaltă. Atunci timpul s-a oprit in loc”, și-a deschis inima tânăra mămică, după nașterea fetiței.



Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Emily Burghelea a fost criticată pentru modul în care și-a fotografiat copilul

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Ce răspuns a primit Florin Piersic de la Carmen Harra când a întrebat-o: "Carmen, eu cât trăiesc?"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi a dat cărțile pe față și a recunoscut că este gelos pe Patrick! Concurentul a chemat-o pe Virginia în camera roșie și a întâmpinat-o cu un buchet de bujori! Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies