Cine este Andrei Sandu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Am fost cadru militar”


Al doilea sezon din emisiunea Casa Iubirii este acum pe micile ecrane, iar cei de acasă sunt în culmea fericirii și așteaptă cu nerăbdare să îi cunoască pe noii concurenți.


In articol:

Andreea Mantea invită toți telespectatorii să urmărească noile idile ale celor 14 concurenți tocmai intrați în concurs, iar unul dintre aceștia este Andrei Sandu.

Citește și: Duminică seară, “Casa iubirii” a plasat Kanal D primul loc în audiențe, pe targetul Național și pe cel All Urban

Cine este Andrei Sandu de la Casa Iubirii, sezonul 2

Cine este Andrei Sandu de la Casa Iubirii, sezonul 2

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Bianca Iacob de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Cred în dragoste la prima vedere”

Cine e Andrei Sandu de la Casa Iubirii, sezonul 2

Andrei Sandu este unul dintre cei șapte băieți care vor participa în noul sezon al emisiunii Casa Iubirii. Acesta este din Iași și a venit în Capitală să se angajeze în cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Pe lângă aceste aspecte, el a renunțat la ceea ce făcea pentru a intra în acest concurs televizat.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, își dorește foarte mult să își găsească jumătatea. În momentul în care s-a prezentat a spus despre el că de-a lungul vieții a avut relații cu femei măritate, iar o singură dată, cu o fată care era liberă, iar pe aceea a iubit-o cel mai mult.

,,Am fost cadru militar, până de curând, când m-am hotărât să ies din armată și să intru în Casa Iubirii. După cum vedeți sunt foarte hotărât să îmi găsesc perechea și chiar îmi doresc o relație serioasă și de viitor. Eu și viitoarea mea iubită nu o să murim de foame, eu și fratele meu geamăn vom deschide un fast-food. Cea de care aleg eu să mă îndrăgostesc aș vrea să fie înaltă, frumoasă, să mă atragă, iubitoare, sinceră. Fizic aș vrea să aibă sâni voluminoși și să nu fie roșcată. Nu m-am potrivit niciodată cu o roșcată, am încercat doar cu două și nu mi-a ieșit. În mare parte am avut relații doar cu femei măritate, îmi plac femeile mai mature, care știu ce vor de la viață. Nu mi-a fost frică că o să pună mâna pe mine vreun soț, deoarece am șiut când să mă duc și când să ies O singura dată am pățit să mă ascund într-un dulap, iar toate relațiile mele au fost lungi, scurte nu. În total am avut 4-5 cu femeile măritate. Am avut o relație și cu o femeie singură, era mai mare decât mine cu doi ani pe care am iubit-o cel mai mult și s-a întâmplat să ne despărțim, am cerut-o și în căsătorie”, a declarat concurentul.

Andrei a spus că este genul de bărbat care în momentul în care iese dintr-o relație nu se mai întoarce și își vede în continuare de viață. Pe lângă acestea, el are și un frate geamăn, despre care a spus că s-a bucurat foarte tare, când a auzit că va participa la emisiune, iar motivul pentru care nu au venit amândoi, este că fratele lui are o parteneră.

 „Am continuat și cu timpul ne-am dat seama că nu mai suntem unul pentru celălalt și ne-am văzut fiecare de drumul lui. Sunt genul de bărbat care, unde las, las frumos și îmi văd de drumul meu. Nu îmi place să reîncălzesc ciorba. Am un frate geamăn și s-a bucurat când a auzit că vin aici, dar el are iubită, dacă nu avea era și el aici cu mine. Mama mea este decedată, iar tatăl este plecat și ne vedem foarte rar. Îmi este puțin dor de el, deoarece nu l-am mai văzut de foarte mult. Aș vrea ca partenera mea să îmi dea ordine, dar în același timp să și primească”, a mai mărturisit Andrei.

Andrei Sandu a vorbit și despre visurile lui și a menționat faptul că are o idee de afaceri, în industria alimentară. El își dorește să se lanseze în afaceri, alături de fratele său geamăn.

Citește și: ”S-a întâmplat...” Radu de la Casa Iubirii este în doliu, după ce un membru al familiei sale s-a stins din viață

Cine este Andrei Sandu de la Casa Iubirii, sezonul 2

Cine este Andrei Sandu de la Casa Iubirii, sezonul 2

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Patrick Daniel Deac de la Casa Iubirii, sezonul 2. ”Toată viața mea mi-am dorit să am o iubită blondă.”

Când se difuzează sezonul 2 din Casa Iubirii

Emisiunea care este acum pe ecranele tuturor a lansat al doilea sezon. Andreea Mantea este în continuare prezentatoarea concursului și are o simpatie foarte mare pentru noii concurenți.

Postul de emisiune Kanal D va difuza zilnic, de luni până vineri, de la 10:00 și de la 16:00, dar și în zilele de sâmbătă și duminică, de la 10:00 și de la 19:00.

Astfel, îi puteți urmări pe Alexandru Lucan, Nona Rusu, Bianca Iacob, Mihaela Homa, Cristina Dănilă, Emma Grumăzescu, Bianca Mitroi, Natalia Nigai, Robert Chirescu, Marinel Hotca, Andrei Sandu, Patrick Deac, Marian Radu Nițu și Ionuț Alexandru Stoica în fiecare zi a săptămânii. Le puteți urmări îndeaproape poveștile, dar și dezamăgirile, în dragoste.

Citește și: „Sunt foarte împlinită.” Ce a spus Andreea Mantea despre viața sa amoroasă

Cine este Andrei Sandu de la Casa Iubirii, sezonul 2

Cine este Andrei Sandu de la Casa Iubirii, sezonul 2

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Emma Grumăzescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt nebună după mașini! Ador adrenalina și viteza la volan”


Abonează-te pe

Citește și:

Duminică seară, “Casa iubirii” a plasat Kanal D primul loc în audiențe, pe targetul Național și pe cel All Urban

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cine este Marinel Hotca de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Prima impresie la mine este zâmbetul”

Cine este Patrick Daniel Deac de la Casa Iubirii, sezonul 2. ”Toată viața mea mi-am dorit să am o iubită blondă.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am făcut tot ce a ținut de mine ca să fim bine.” Ce s-a întâmplat în familia Simonei Gherghe
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri