Cine este Andrei Bănuță. ”Sper că, acolo unde este acum, știe că nu a crezut în mine degeaba.”


Andrei Bănuță este un artist cu o voce remarcabilă, în vârstă de 22 de ani, care și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie. Artistul are o poveste de-a dreptul emoționantă în spate, însă este pus pe făcut lucruri mărețe, reușind să impresioneze fanii prin piesele sale pline de emoție și sensibilitate.


In articol:

Tânărul artist a participat la o emisiune de talente muzicale, însă nu a reușit să impresioneze îndeajuns de mult jurații.

Cu toate astea, Andrei Bănuță se află pe cele mai mari locuri în trending pe YouTube, de fiecare dată când scoate o piesă nouă. Într-o singură zi, a reușit să strângă un milion de vizualizări la melodia sa “Spune-mi, mamă”, pe care o cântă alături de Theo Rose.

Citeste si: Bianca Comănici, adevărul despre Andrei Bănuță: „S-a supărat că nu l-am ales pe el”

Cine este Andrei Bănuță

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine a fost Nosfe. „Eu m-am apucat de rap în 2002, am experimentat în primii trei ani foarte multe chestii"

Andrei Bănuță, despre hobby-ul pe care l-a transformat în artă

Andrei Bănuță, de loc din Eforie Sud, își amintește cu emoție de ajutorul pe care părinții lui i l-au oferit pe tot parcursul procesului, cât și sacrificiile pe care le-au făcut pentru ca artistul să se bucure în prezent de tot succesul binemeritat.

Cântărețul este foarte recunoscător că părinții lui au crezut în el, și nu au trecut cu vederea peste hobby-ul lui. Așadar, au încercat din răsputeri să îl ducă la canto și la concursuri, oferindu-i tot sprijinul pentru a evolua.
„Am avut mare noroc cu familia mea. Sunt printre cazurile de copii în care familia a crezut. Dacă la început au luat-o ca pe un hobby, după au înțeles că nu e chiar așa. Ai mei s-au concentrat mult pe mine, m-au dus la canto, la concursuri. Am fost un copil modest, cu un trai decent. Părinții mei au făcut sacrificii mari ca să merg peste tot”,  a spus Andrei.

Citeste si: Cine este Steliana Sima. „Mi-am pus trăirile în cântec”

Cine este Andrei Bănuță

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Alessandra Stoicescu. „Nu pretind altceva”

Povestea devastatoare a mamei lui Andrei Bănuță

Andrei Bănuță a fost invitat într-o emisiune, unde a povestit despre cum mama lui s-a îmbolnăvit, explicând tot procesul bolii ei. Deși era doar un copil, artistul o însoțea pe mama sa la doctor, în timp ce tatăl lui făcea bani pentru tratamente ei, învățând în același timp să aibă grijă de casă, dar și de mama sa. Mama lui Andrei Bănuță a suferit, din nefericire, de boala secolului. Aceasta a avut o tumoră de natură malignă la sân, care ulterior s-a metastazat. O lungă perioadă de timp, aceasta a încercat să se vindece prin tot felul de medicini alternative. Ulterior, și-a pierdut și părul, spunând că alege să-și ducă boala într-un mod demn, decât să-și sperie copilul cu părul căzut din cauza chimioterapiei. În toată această perioadă, Andrei Bănuță avea vârsta de doar 12 ani.

„Mama a fost bolnavă de boala secolului. A avut o tumoră de natură malignă la sân, ulterior a metastazat, am încercat noi împreună cu ea să rezolvăm problema. Dumnezeu a decis că este suficient pentru ea aici. A știut despre ce ea vorba, eu am fost cu ea. Tata era ocupat să facă bani pentru tratamente, controale, în România totul e foarte scump. A trebuit să funcționăm împreună, eram o familie, suntem o familie. În timpul în care tata trebuia să meargă să facă bani, eu mergeam cu mama. O lungă perioadă, mama nu a vrut să accepte. A încercat să se vindece prin tot felul de medicini alternative. Nu s-a operat din prima, nu a vrut să-și piardă strălucirea cumva. Mi-a zis odată că o să-i cadă părul de la chimioterapie, a zis că îi e teamă că viața ei și a noastră s-ar putea schimba. A spus că alege să-și ducă boala demn decât să-și sperie copilul cu părul căzut de la chimioterapie. Aveam 12 ani”, a povestit Andrei Bănuță, într-o emisiune.

Citeste si: Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. „Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău..."

Cine este Andrei Bănuță

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,A început să îmi cadă părul.” Ce probleme a întâmpinat Gabriela Prisăcariu, după sarcina

Piesa lui Andrei Bănuță, în memoria mamei sale

Andrei Bănuță și-a pierdut mama când avea 15 ani și, oricât de mare a fost suferința, nu a încetat să lupte pentru visul lui, cel de a-și face o carieră muzicală și de a-și face mama mândră, chiar dacă aceasta nu mai poate fi fizic lângă el. În urmă cu ceva timp, Andrei Bănuță și-a exprimat cuvintele de laudă pe care le are pentru cea care i-a dat viață printr-o piesă, numită “Numele tău”, o melodie de dor și plină de emoție.
Acesta a spus despre mama sa că a fost o femeie extraodinară, de la care a învățat extrem de multe lucruri, încât dacă ar putea să fie trei sferturi din ce a fost ea, ar fi ceva unic.
„Îmi place să cred că mama e mândră de mine. Sper că, acolo unde este acum, știe că nu a crezut în mine degeaba, că fiul ei este muncitor, devotat și că știe să-și facă treaba. Și că, dacă nu știe, învață. Faptul că eu sunt ceea ce a rămas după ea, aici, îmi doresc să fie la fel de înălțător pentru mama cum este pentru mine că ea a fost mama. A fost și a rămas, pentru mine, o femeie extraordinară. Am învățat atât de multe lucruri de la ea, încât, dacă aș putea să fiu măcar trei sferturi din ce a fost ea, ar fi ceva unic”, a spus el.

Citeste si: Cine este Oana Moșneagu. „O fată pentru care libertatea și independența sunt nevoi esențiale”

Cine este Andrei Bănuță


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a fost Nosfe. „Eu țin foarte mult la oameni în general și nu-mi place să fac rău oamenilor"

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Bianca Comănici, adevărul despre Andrei Bănuță: „S-a supărat că nu l-am ales pe el”

Cine este Steliana Sima. „Mi-am pus trăirile în cântec”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Prețul benzinei și al motorinei, în data de 29 noiembrie 2022. La ce preț se vinde marți litrul de benzină și de motorină
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri