Cine este Adina Miuleasa, concurentă la „Insula de 1 milion”. Aceasta este profesoară de limba engleză!

Cine este Adina Miuleasa, concurentă la „Insula de 1 milion”. Aceasta este profesoară de limba engleză!
Cine este Adina Miuleasa, concurentă la „Insula de 1 milion”. Aceasta este profesoară de limba engleză!

Adina Miuleasa, concurentă la „Insula de 1 milion” se află printre cei 50 de concurenți participanți. Însă știai că aceasta a fost însoțitoare de bord?

Aflați din rândurile următoare, cine este Adina Miuleasa, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține și cu ce se ocupă în prezent. De asemenea, descoperă unde locuiește în prezent Adina Miuleasa și cum vede aceasta participarea la emisiunea „Insula de 1 milion”.

Ce vârstă are Adina Miuleasa, concurentă la „Insula de 1 milion”

Citește și: Cine este Dragos Răzvan Stanciu, concurent la "Insula de 1 milion". Acesta se descrie ca fiind o persoană încrezătoare, însă în același timp și sceptică!

Citește și: Cine este Iulian Olaru, concurent la "Insula de 1 milion". Acesta a trecut de la spălatul vaselor, la a deveni chef bucătar!

Adina Miuleasa, pe numele său întreg, Miuleasa Adina Maria, s-a născut în data de 8 septembrie 1999. Prin urmare, în prezent, concurenta are vârsta de 24 de ani. Potrivit kanald.ro, Adina se consideră a fi o tânără ambițioasă și hotărâtă să facă tot posibilul pentru a-și îndeplini scopul.

Mai mult decât atât, concurenta la „Insula de 1 milion” a fost atras atenția publicului prin intermediul determinării și a dorinței sale de a avea succes.

Unde locuiește Adina Miuleasa, concurentă la „Insula de 1 milion”

Deși s-a născut în Strehaia, Adina Miuleasa locuiește în prezent în București, acolo unde și-a construit o carieră, notează WOWbiz.ro.

Ce studii are Adina Miuleasa, concurentă la „Insula de 1 milion”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Din punct de vedere al educației, Adina, după absolvirea ciclului liceal, a decis să urmeze studiile universitare în cadrul Facultății de Litere din Craiova.

Ulterior, tânăra concurentă a urmat și cursuri de însoțitor de zbor, explorându-și pasiunea pentru călătorii și aviație și reușind în același timp să descopere lumea în cadrul unei companii aeriene de succes.

Mai mult decât atât, în prezent, concurenta de la „Insula de 1 milion” își dorește să obțină mai multe cunoștințe din domeniul televiziunii, făcând cursuri în această direcție și pregătindu-se către o posibilă carieră în acest domeniu.

Cu ce se ocupă Adina Miuleasa, concurentă la „Insula de 1 milion”

Adina Miuleasa, concurentă la „Insula de 1 milion” este pasionată de belly dance, călătorii și sport. În prezent, tânăra predă engleză și are un magazin online de haine, de care se ocupă în timpul liber. Înainte, însă, Adina a lucrat o bună perioadă ca însoțitor de sport.

Cine este Adina Miuleasa, concurentă la „Insula de 1 milion”

Tânăra concurentă la „Insula de 1 milion”, Miuleasa Adina Maria, are o poveste de viață emoționantă. Din păcate, tânăra concurentă a fost nevoită să se descurce singură încă de la vârsta de 18 ani. Unul dintre cele mai mari regrete ale sale este faptul că tatăl său s-a stins din viață cu o zi înainte să afle ce notă a luat ea la examenul de Bacalaureat.

Din punct de vedere sentimental, Adina este momentan singură și nu a fost căsătorită niciodată.

Citește și: Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

Adina Maria se consideră o persoană sensibilă și empatică, având o sensibilitate aparte pentru animale, copii și vârstnici.

Tânăra concurentă este determinată să muncească din greu pentru a avea o situație financiară prosperă, dorindu-și acest lucru. Mai mult decât atât, una dintre fricile Adinei este să nu moară săracă. Pentru ea, banii reprezintă viață, putere, influență, iubire, liniște.

Adina Miuleasa este concurentă la „Insula de 1 milion”

Printre cei 50 de concurenți la „Insula de 1 milion”, se află și Miuleasa Adina Maria, cea care și-a dorit să participe la această competiție pentru a fi în centrul atenției și a cuceri insula. Adina nu se dă în spate de la provocările care apar pe parcursul vieții, iar în cadrul competiției își propune să lupte cu determinare și pasiune pentru a-și atinge scopul.

Adina Maria a mărturisit că se pricepe foarte bine să inducă în eroare și să manipuleze oamenii, ceea ce poate constitui un avantaj în această competiție individuală.

 Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Cine este Vasile Alin Calbău, concurent la "Insula de 1 milion". Acesta a studiat actoria la Hollywood!

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Emily Burghelea, dată afară din casă după ce a adoptat un cățel: „Suntem aproape pe drumuri”

Ruzgar alături de Nursema

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies