Cine este Vasile Alin Calbău, concurent la "Insula de 1 milion". Acesta a studiat actoria la Hollywood!

Cine este Vasile Alin Calbău, concurent la
Cine este Vasile Alin Calbău, concurent la "Insula de 1 milion". Acesta a studiat actoria la Hollywood!

Vasile Alin Calbău, concurent la “Insula de 1 milion”, se află printre cei 50 de participanți. Însă știați că acesta deține mai multe afaceri de care se ocupă în prezent?

Aflați din rândurile următoare, cine este Vasile Alin Calbău, ce vârstă și înălțime are acesta, unde locuiește, dar și ce studii deține și care este marele sau vis.

 

Ce vârstă are Vasile Alin Calbău, concurent la “Insula de 1 milion”

Alin, pe numele său întreg, Vasile Alin Calbău, s-a născut pe data de 11 februarie 1985.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 38 de ani.

Ce înălțime are Vasile Alin Calbău, concurent la “Insula de 1 milion”

Atunci când vine vorba despre înălțimea sa, se pare că acesta are 1.80 m. Este de la sine înțeles faptul că acest aspect va reprezenta un avantaj pentru concurentul de la “Insula de 1 milion”, în special atunci când vine vorba despre probele la care este solicitată condiția sa fizică, anduranța, dar și viteza.

Citește și: Cine este Deak Szilard, concurent la "Insula de 1 milion". Acesta își dorește să-și deschidă propriul atelier de tâmplărie

care sunt concurentii de la insula de 1 milion
Cine este Vasile Alin Calbău, concurent la Insula de 1 milion[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cine este Alexandru Gabriel Variu, concurent la "Insula de 1 milion". Acesta este de profesie hairstylist!

Unde locuiește Vasile Alin Calbău, concurent la “Insula de 1 milion”

În prezent, Alin locuiește în București, însă acesta s-a născut în Fălticeni, Suceava, conform kanald. În plus, tânărul a locuit și la Hollywood, timp de 5 ani.

Ce studii are Vasile Alin Calbău, concurent la “Insula de 1 milion”

În ceea ce privește studiile sale, se pare că tânărul este absolvent de Diplomație și Drept.

Pe vremea în care a locuit la Hollywood, Alin a studiat și actoria, având o pasiune și către acest domeniu, însă cu toate acestea, din cauza pandemiei, a ales să renunțe și să se întoarcă înapoi în România.

concurenti insula de 1 milion
Cine este Vasile Alin Calbău, concurent la Insula de 1 milion[Sursa foto: Instagram]

Cu ce se ocupă Vasile Alin Calbău, concurent la “Insula de 1 milion”

Un mare vis al concurentului de la “ Insula de 1 milion ”, este să devină milionar, susținând chiar faptul că pentru acesta, banii sunt cei prin intermediul cărora, își poate face o viață mai bună.

Astfel, Alin deține diverse afaceri în prezent, de care se ocupă zi de zi, fiind antreprenor, dar și actor. Printre afacerile sale se află mai mute proiecte antreprenoriale din care face parte, deține 3 frizerii, dar și o fabrică de confecții textile. Cu toate acestea, începutul carierei sale nu a dus nici către actorie sau diverse proiecte de dezvoltare, ci acesta a lucrat ca și consilier la o casă de avocatură, iar deși tatăl său a fost cel care își dorea pentru fiul său, să lucreze în diplomație, acesta a știut că își dorește cu totul și cu totul altceva, ceea
ce l-a și dus unde se află astăzi.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

insula de 1 milion
Cine este Vasile Alin Calbău, concurent la Insula de 1 milion[Sursa foto: Instagram]

Cine este Vasile Alin Calbău, concurent la “Insula de 1 milion”

Pe lângă actorie, Alin deține nenumărate alte pasiuni, în special legate de sport, din care fac parte și înotul, alergatul, crossfit-ul, dar și călătoriile. De aici și faptul că nu este deloc străin de marile provocări întâlnite. Cu toate acestea, concurentul se consideră a fi o persoană ambițioasă, perseverentă, dar și inteligentă, deși acesta a declarat faptul că există și persoane care îl consideră arogant, conform WOWbiz.

Vasile Alin Calbău este concurent la “Insula de 1 milion”

Unul dintre cei 50 de concurenți la “ Insula de 1 milion ”, este și Vasile Alin Calbău, cel care este în căutare de aventură, dar și de șansa de a-și demonstra abilitățile pe care le deține, în ceea ce privește provocările fizice, dar și cele mentale, pe care le va întâlni pe parcursul competiției. Acesta este determinat mai mult ca niciodată să lupte pentru visul său și să arate și lumii, faptul că este un adevărat câștigător.

insula de 1 milion kanal d
Cine este Vasile Alin Calbău, concurent la Insula de 1 milion[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Filip Alexandru Traian, concurent la "Insula de 1 milion". Bărbatul are o carieră de 12 ani ca luptător profesionist de kickboxing

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies