Cine este Ada Galeș. „Sufăr de un entuziasm incurabil!”

cine este ada gales

Ada Galeș este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Artista își demonstrează talentul actrociesc atât pe scene de teatru, cât și în seriale și filme celebre.

În perioada pandemiei de COVID-19, Ada și-a dezvoltat latura artistică într-un business profitabil. Vedeta și-a deschis o firmă de lumânări, care produce produse eco-friendly.

Ce vârstă are Ada Galeș

ada gales actrita

Actrița Ada Galeș

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Mike, iubitul Iuliei Albu. “A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc!”

Ada este născută pe 9 martie 1991 în Brașov. Până la vârsta de 32 de ani, actrița se poate mândri cu succes atât pe plan personal, cât și profesional.

Talentul actoricesc și munca i-au oferit roluri în piese de teatru și filme celebre. A venit la București pentru a studia la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, iar apoi a urmat un master în Arta Actorului. De asemenea, actrița a primit premiul UNITER pentru debut.

Cu ce se ocupă Ada Galeș

ada gales varsta

Ce vârstă are Ada Galeș

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Sonia Simionov. “Ştii cum e, când simţi că nu mai poţi, mai poţi puţin!”

Citește și: Gabriela Cristea s-a săturat să audă discuții despre situația ei financiară și a spus adevărul! Face mai puțini bani decât se credea: „Am să vă spun, pentru cei care cred că se câștigă fabulos. Și credeți-ne, nu muncim puțin”- wowbiz.ro

Citește și: "Sunt dezamăgită, dezgustată și mâhnită". Andreea Antonescu nu a mai suportat haosul provocat și a reacționat în fața zvonurilor despre o posibilă relație cu Cătălin Bordea- radioimpuls.ro

Vedeta nu s-a rezumat în a fi doar actriță, ci a vrut să se dezvolte pe mai multe planuri. De aceea, și-a deschis o afacere cu lumânări, făcute din materiale prietenoase cu mediul. Ada a mărturisit că face terapie încă de la vârsta de 20 de ani, devenind ulterior și mai interesată de domeniu. Din dorința de a ajuta oamenii, Ada a devenit și consilier de dezvoltare personală.

„Cred că sunt extrem de pasionată de lucruri și sufăr de un entuziasm incurabil. Drumul până la diversele zone de activitate a venit începând să merg. Făcând un prim pas, ieșind din mine și din zona de confort, fiind atentă la ce mă preocupă și la cum aș putea să aduc un plus de valoare. Actoria este ceva profund despre mine, mă identific foarte tare cu meseria, antreprenoriatul este despre ce pot eu să fac împreună cu alți oameni și despre pasiunea mea nestăvilită pentru muncă, iar consilierea ține de ce pot eu să dau concret înapoi oamenilor.”,

a povestit actrița.

Ada și Antoaneta Galeș

ada gales

Ada Galeș

[Sursa foto: Instagram]

Actrița moștenește iubire pentru artă din familie, în special de la mama sa. Antoaneta este o scriitoare foarte apreciată la noi în țară, dar este și expertă în resurse umane. De-a lungul timpului, Ada a reamintit de nenumărate ori despre relația extraordinară pe care o are cu mama sa, pe care o consider cea mai bună prietenă a ei.

„Dincolo de mamă și fiică, suntem bune prietene, ne admirăm și ne susținem reciproc, provocându-ne deseori pentru a descoperi lucruri interesante.   Am o relaţie foarte specială cu mama mea. Este o scriitoare de romane poliţiste, consilier personal şi art-terapeut. Este o persoană foarte creativă. După ce am încheiat certurile legate de faptul că voiam să dau la teatru, mi-a mărturisit că, de fapt, şi ea îşi dorea să facă asta când terminase liceul. Probabil că e moştenire, fără să fi ştiut vreodată că şi ea şi-ar fi dorit acelaşi lucru .”, a declarat Ada.

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Cele două femei au vrut să demonstreze cât de curajoase sunt dar și cât de puternică este relația dintre ele două, participând împreună la un show de aventură. Acolo, Ada și Antoantea vor fi puse în fața multor provocări pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit.

Ada Galeș și soțul ei

În urmă cu doi ani, actrița și-a unit destinele cu Ionuț Țața, originar tot din Brașov. Cei doi s-au cununat civil în orașul natal, dar s-au căsătorit religios într-un cadru de poveste, pe malul mării în Grecia. La acel moment, Ada a făcut o postare surprinzătoare pe rețelele de socializare, mărturisind că a organizat nunta mai mult de dragul celor apropiați. De asemenea, fanii artistei au reușit să citească jurămintele de la nuntă, deoarece Ada le-a făcut publice în mediul online.

 

 

 Citește și:

Cine este Antoneta Galeș. „După mine, fericirea înseamnă înțelepciunea de a trăi, capacitatea de a fi mulțumiți cu viața noastră, starea de bine și de satisfacție”

Cine este Sânziana Negru. “E ceva din mine care spune: aici e locul tău!”

ego.ro Cât se prăjește dorada. Trucul pentru a obține un gust perfect

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Alin Oprea, motivul real pentru care Tavi Colen nu a fost prezent la nunta sa cu Medana. Artistul a pus capăt speculațiilor: "Am considerat că e mai bine așa"

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Ce avere are Florin Salam? Îndrăgitul artist a făcut dezvăluiri uluitoare despre sumele de bani acumulate! „Eu am câștigat un milion la jocuri într-o noapte”

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies