Cine a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities pe 11 septembrie 2021. Cum au arătat ţinutele concurentelor în prima gală


Bravo, ai stil! Celebrities - 11 septembrie 2021. Gala suprinzătoare pentru telespectatori!


In articol:

Emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities şi-a făcut lansarea cu noul sezon, având ca paticipante, vedete de renume ale showbiz-ului autohton.

Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Otniela Sandu, Ioana Filimon, Carmen Negoiță şi Olga Verbițchi au intrat în lupta pentru marele premiu, dar şi pentru câştigarea marelui trofeu al emisiunii de stil.

Prima gală a emisiunii a avut momente memorabile, în care concurentele de la Bravo ai stil Celebrities au îmbrăcat rochii de seară pentru covorul roşu.

Cine a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities pe 11 septembrie 2021.

Se pare că nu toate concurentele s-au ridicat la nivelul aşteptărilor juraţilor emisiunii: Raluca Bădulescu, Tibi Clenci şi Maurice Munteanu. Tibi Clenci a oferit nota… 1, pentru o ţinuta total neinspirată. Ioana Filimon a fost cea care a dezamăgit juriul.

Citeste si: Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Maurice Munteanu: "Ce este cel mai important de la voi, este să înţelegeţi că trebuie să treceţi prin foarte multe registre stilistice. Suntem totuşi la Bravo, ai stil!"

Raluca Bădulescu: "E groaznică ţinuta..."

Tibi Clenci: "Îmi pare rău pentru nota!"

Totuşi, un lucru s-a întâmplat în prima gală a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities...

Pentru prima dată în istoria show-ului de televiziune, o concurentă a fost descalificată! Ilinca Vandici a făcut marele anunţ al serii din data de 11 septembrie 2021. Olga Verbiţchi a fost descalificată pentru încălcarea repetată a regulamentului.

Ilinca Vandici: "Fac un anunţ în premiera acestei competiţii. La nici o săptămână după startul Bravo ai Stil! sezonul 7 fac următorul anunţ: din cauza încălcărilor repetate a regulamentului acestei competiții, concurenta Olga Verbițchi este descalificată!”

Cine este Olga Verbițchi, concurenta descalificată de la Bravo, ai stil! Celebrities pe 11 septembrie 2021

Citeste si: Cine este OLGA VERBIȚCHI. Biografia concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

Olga Verbițchi, în vârstă de 20 de ani s-a născut în Cruzești, Chișinău, pe data de 22 mai 2001. Artista a devenit cunoscută publicului din România datorită emisiunii X Factor. Într-un interviu, Olga a precizat ce s-a întâmplat cu viaţa ei în urma câştigării concursului.

„M-am simțit cumva izgonită de propria țară. (…) Eram în a 10-a și când am revenit la școală, prietena mea cea mai bună nu mai vorbea cu mine. Mi-am pierdut foarte mulţi prieteni și am avut un moment super depresiv în care am stat închisă în mine. Și am avut nevoie de această pauză.”

Din banii câştigaţi în acea competiţie, Olga şi-a oprit doar 1000 de euro pentru a-şi achiziţiona un telefon. Restul banilor au intrat în posesia părinţilor, pentru a construi o casă. „Toți banii au intrat în bugetul familiei mele, așa că am construit mult așteptata casă. Am donat și niște bani la o agenție din Republica Moldova și eu mi-am luat mie doar 1.000 de euro din banii ăia și mi-am luat un telefon.”

Cum au arătat ţinutele concurentelor în prima gală Bravo, ai stil! Celebrities- 11 septembrie 2021

1. Anda Adam

2. Carmen Negoita

3. Otniela Sandu

4. Madalina Pamfile

5. Nicoleta Nuca

6. Ruxi

7. Sensy

8. Ioana Filimon

 


Abonează-te pe

Citește și:

NICOLETA NUCĂ: Cine este concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

NOUTATE: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

NOUTATE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

CITEŞTE: Cine este CARMEN NEGOIȚĂ, noua concurentă de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este soția lui Mihai Bobonete | Cătălina Bobonete

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri