Centrul Medical Anadolu din Turcia se oferasa acorde asistenta medicala victimelor incendiului de la clubul Colectiv


Centrul Medical Anadolu din Turcia se oferasa acorde asistenta medicala victimelor incendiului de la clubul Colectiv

Centrul Medical Anadolu din Turcia isi exprima solidaritatea fatade familiile celor raniti in incendiul petrecut vineri seara in Capitala, informand sambata Ministerul Sanatatii de la Bucuresti capot asigura asistenta medicalain clinica de la Istanbul pentru victimele ale caror arsuri nu depasesc 30 % din suprafata corpului.
Medicii si reprezentantii spitalului Anadolu se aflala dispozitia autoritatilor medicale romane, urmand saintervinade urgentaatunci cand li se solicit aajutorul.

Despre Centrul Medical Anadolu


Anadolu se regaseste in top 5 cele mai performante spitale din lume. Centrul Medical Anadolu este parte a Fundatiei Anadolu, infiintatain 1979. Spitalul a luat nastere in 2005, in urma afilierii unice in Europa cu Johns Hopkins Medicine, din Statele Unite. Acest parteneriat presupune atat contactarea specialistilor americani pentru a doua opinie medicalacat si instruirea permanentaa  personalului de la Istanbul de catre medici certificati de catre consiliul Statelor Unite ale Americii.

Spitalul Anadolu din Istanbul este Centru de Excelenta pentru : oncologie, chirurgie cardiovasculara, transplant de maduva, neurochirurgie, sanatatea femeii si fertilizare in vitro.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca de la Puterea Dragostei este însărcinată?! „Am fost la control și…”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri