Celebrul hairstylist Adi Constantin deschide un salon de lux în zona vedetelor!


Adi Constantin, salon de cinci stele în nordul Capitalei.

Hairstylist-ul vedetelor vine în zona celebrităţilor! Cunoscutul Adi Constantin pregătește o surpriză colosală de Mărțișor, un adevărat cadou pentru reprezentantele sexului frumos. 

Citeste si: Adi Constantin, specialistul Kfetele.ro pe HAIRSTYLE: Coafura rapidă care te salvează la evenimente

Primăvara aceasta, celebrul critic de beauty lansează Adi Constantin Beauty Line în zona de Nord a Bucureștiului, un concept exclusivist pe care doamnele şi domnişoarele îl vor adora.

Citeste si: Adi Constantin, campanie de beauty în memoria mamei sale! Ce look are acum hairstylistul vedetelor – Foto!

Adi Constantin le va răsfăţa pe clientele lui într-o locație de lux, cu un bar de recreație diversificat, cu multe linii de răcoritoare exotice, dar și cu tehnici de colorare actualizate cu primăvara lui 2019, pe care acesta le-a dobândit la cursurile efectuate în Emiratele Arabe Unite.

Citeste si: Horoscop CHINEZESC 2019. Mariana Cojocaru ne spune ce ne așteaptă în Anul Mistrețului. Semnele nu sunt deloc bune

Extensiile din Orient, a căror calitate l-au consacrat pe Adi Constantin și pe care stilistul le poartă de ani buni, nu vor lipsi din peisaj.

DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

HOROSCOP. Luna Plină dublă în Balanță pentru fiecare zodie în parte. Taurii trebuie să-și găsească echilibrul interior, Gemenii trebuie să reînvețe să spună „te iubesc”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri