Cele șase zodii prea mândre să recunoască că sunt geloase!


Cele șase zodii prea mândre să recunoască că sunt geloase!

Pentru mulți dintre noi, a recunoaște că suntem geloși, este un subiect tabu.

Majoritatea suntem, doar că nu vrem să o arătăm nici măcar celui de lângă noi. Mai jos, vă prezentăm cele șase zodii din horoscop care nu recunosc sub nicio formă, că posedă un astfel de sentiment!

 

·        Berbec

 Deși este cunoscut faptul că Berbecii sunt familiști convinși și îndrăgostiți iremediabil de persoana de lângă ei, când vine vorba să recunoască că sunt geloși, nici măcar nu vor să audă de acest cuvânt.

Nu le place când cineva insistă pe subiect și nu vor recunoaște pentru nimic în lume că fac parte din „ acea ” categorie de oameni!

·        Taur

  Zodia aceasta este dominată la capitolul gelozie, preponderent de bărbații Taur, care sunt destul de implicați în relația cu persoana iubită, dar nu vor recunoaște niciodată că, de multe ori, îi încearcă sentimentul de gelozie, chiar și la cel mai mic gest care li se pare suspicios.

În schimb femeile Taur, deși nu recunosc că sunt geloase, ar putea totuși să o facă la un moment dat, mult mai ușor decât bărbații!

·        Rac

  Racii nu recunosc în veci că suferă de gelozie, nici măcar în momentul în care își întreabă partenerul de viață de noul coleg de la muncă, de exemplu. Deși este clar că bate înspre gelozie cu întrebări tipice unui om gelos, la sfârșitul conversației, dacă va fi întrebat dacă este gelos, va nega cu multă convingere! Este foarte amuzant modul în care se contrazic singuri!

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop MISTIC 2019. Mariana Cojocaru trage un mare semnal de alarmă pentru anul acesta. Aceste zodii sunt în pericol în vara lui 2019

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

Horoscopul vrajitoarelor care dateaza din 1547! Blestemul ascuns al fiecarei zodii

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 18-24 februarie 2019. Vine cel mai mare eveniment al lunii februarie şi e o dată la 50 ani! Plus cea mai mare SuperLună plină din 2019!

Horoscop dragoste săptămâna 18-24 februarie 2019. 3 energii puternice în amor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: 25 Idei de provocări nebune pentru petreceri și ieșirile cu gașca

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri