Cele mai tari 6 filme si documentare cu criminali

Seriale criminali
Seriale criminali

Iată care sunt cele mai tari 6 filme și documentare cu criminali.

Iubitorii filmelor și documentarelor despre criminali sunt interesați de ce se află în spatele motivației acestora și doresc să înțeleagă pe deplin ce anume reușește să îi ducă spre un astfel de comportament.

Există filme care întruchipează răul real al unor persoane, dar și lucrurile ascunse din spatele lor.

Cele mai tari filme cu criminali

Citește și: Lista celor mai tari filme noi, ce vor apărea în 2023

Seriale criminali
Seriale criminali[Sursa foto: freepik]

Citește și: 5 filme biografice care arată puterea infinită pe care o are o femeie

Cei care iubesc filmul, au posibilitatea să treacă de mintea diabolică a unor criminali și să ajungă în spatele surselor de comportament agresiv al acestora.

Dacă îți dorești să fii și tu cel care descoperă lucrurile înainte ca acestea să fie arătate publicului și să fii cel care dezleagă anumite mistere din spatele unor oameni cu puternică influență, atunci ar trebui să urmărești aceste 6 filme și documnetare.

Insula puternică

Insula puternică este un documentar de crimă din spatele unei probleme interioare simțită de un regizor. Documentarul prezintă povestea unui frate ucis, un ucigaș care se eliberează din închisoare și o familie care se luptă cu toată această nedreptate.

The Imposter

Acest film ecranizează povestea unui copil dispărut în Texas.

Trei ani mai târziu, la vârsta de 16 ani, își cheamă familia din Spania și le spune că și-ar dori să se întoarcă acasă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Reuniunea de familie, un moment de fericire, începe să se învârtă în jurul unor îndoieli cu privire la copil, care se dovedesc a fi adevărate.

Copilul reîntors acasă nu este fiul lor, ci este doar un impostor, care vrea să dezvăluie toate trucurile sale.

Amanda Knox

Un alt film despre criminali este Amanda Knox, fiind închisă pentru uciderea unui student.

Ecranizarea urmărește procesul de eliberare al acesteia, după ce a apelat la Curtea Supremă a Italiei., dar și modul prin care rețelele de socializare au dus la acest proces.

Documentare despre viața celor mai odioși criminali

Documentare criminali
Documentare criminali[Sursa foto: freepik]

Regele cocainei – Pe urmele lui Pablo Escobar

Pablo Escobar a fost pe locul 7 printre cei mai bogați oameni din lume, iar cartelul său din Medellin era format din oameni săraci. A muncit la construirea mai multor biserici, săli de sport, cămine, astfel că a câștigat încrederea și iubirea oamenilor din jur.

La apogeul puterii sale, traficanții de droguri din Medellin și alte zone îi dădeau lui Escobar între 20% și 35% din profitul din vânzările de cocaină.

Rata crimelor  a ajuns peste 600 de ofițeri de poliție uciși de către tineri, cărora Pablo Escobar le oferea sume de bani și recompense.

Jack Spintecătorul

Citește și: Cum arăta Sumru Yavrucuk, actrița din „Tablou de familie”, în urmă cu 10 ani? Schimbarea este radicală!- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

Acest film documentar prezintă povestea lui Jack Spintecătorul, unul dintre cei mai mari criminali în serie din lume, care a reușit să terorizeze Londra.

Criminalul mutila trupurile victimelor sale. Unele teorii spun că lipsa sângelui la locurile crimelor poate fi explicată prin faptul că Jack Spintecătorul îşi strangula victimele înainte de a le mutila.

Lucrezia Borgia – Otrava dulce

Născută în perioada de apogeu a Renașterii Italiene, Lucrezia Borgia a fost fiica ilegitimă a unui papă, iar la vârsta de 16 ani, escapadele sale sexuale șocau deja întreaga societate din Roma.

Se zvonea că această fată cu chip incocent avea o relație incestuoasă cu tatăl său și că obișnuia să-și reducă la tăcere dușmanii otrăvindu-le vinul. Unii chiar credeau că purta un inel inmuiat în arsenic.

Pentru iubitorii filmelor și documentarelor   pline de suspans, acestea sunt doar câteva dintre ele care urmăresc parcursul criminalilor, modul în care acționează pas cu pas, dar și procesul prin care au fost prinși sau, după caz, eliberați.

O serie de producții încărcate de emoție, tulburări de situație, dar deznodământ fericit, iar pasionații psihologie și criminalistică pot viziona filmele de mai sus, care să stârnească curiozitatea și modul în care gândesc în anumite situații.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

Documentare criminali
Documentare criminali[Sursa foto: freepik]Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Drama nestiută a lui Selim Bayraktar, alias Sümbül din "Suleyman Magnificul", îndrăgitul actor din serialul "Promisiunea"

Roxana Vancea, mai FIERBINTE ca vara. Cum a apărut vedeta la saună, fanii au rămas fără cuvinte

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”

Oana Lis vorbește despre relația pe care o are cu mâncarea: „Nu am avut ce mânca. Pentru mine mâncarea este supraviețuire. Este una dintre singurele mele plăceri.”

Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies