Cele mai eficiente cutii pentru transport medicamente


Cele mai eficiente cutii pentru transport medicamente

Orice industrie are nevoie de soluții logistice adaptate, care să asigure calitatea mărfurilor din momentul în care sunt produse și depozitate.

Orice industrie are nevoie de soluții logistice adaptate, care să asigure calitatea mărfurilor din momentul în care sunt produse și depozitate, până în momentul în care vor intra pe rafturile magazinelor. Schoeller Allibert este cel mai important producător de pe piața de cutii de plasic, ce vine de fiecare dată cu cele mai speciale și mai performante soluții pentru o serie de industrii extrem de exigente, așa cum ar fi industria farmaceutică, alimentară,  a producătorilor de băuturi, agricultuă etc.

Industria farmaceutică este un domeniu, în care, chiar dacă nu este vorba  de marfuri perisabile, ci de produse cu termene de valabilitate mult mai mari, este nevoie de anumite soluții speciale pentru a proteja calitatea și proprietățile produselor transportate. Respectarea celor mai stricte norme de depozitare și igienă sunt absolut obligatorii pentru acest segment. Pentru a veni în sprijinul producătorilor și distribuitorilor din acest domeniu, Schoeller Allibert oferă cele mai performante soluții logistice de cutii transport medicamente.

De ce să alegeți navetele dublu stivuibile Integra de la Schoeller Allibert?

Aceste navete sunt cele mai bune soluții logistice pentru producătorii de medicamente. Ele sunt ideale pentru transportul și manipularea produselor de dimensiuni mai mici. Aceste cutii sunt puternice, stabile și rezistente. Sunt special proiectate pentru a proteja produsele prin formarea unui vacuum în momentul în care sunt închise. Ele oferă 100% protecție tuturor produselor care sunt depozitate și transportate în ele. Sunt confecționate din PP – polipropilenă sau PE – polietilenă, respectând aceleași standarde exigente ca și produsele destinate industriei alimentare.

Datorită design-ului special ele pot fi stivuite atât când sunt pline, cât și atunci când sunt goale și pliate. Iar când sunt goale pot ocupa cu până la 70% mai puțin spațiu decât atunci când sunt pline, ceea ce garantează economie de spațiu în transport.

Gama Integra este destinată transportului de produse nealimentare. Design-ul este fin, pereții sunt netezi, au mânere ergonomice și opțiuni de etichetare. Pot fi sigilate și folosite pentru transportul securizat.

Navetele dublu stivuibile sunt special concepute pentru a oferi condiții optime de:

Depozitare

Sunt ușor de depozitat, ocupând cu până la 70 %  mai puțin spațiu atunci când sunt stivuite.

Rezistență

Datorită materialelor și tehnologiei de proiectare folosite pot fi utilizate o perioadă îndelungată de timp, fără a se uza și continuând să ofere maximul de siguranță și igienă pentru produse. Sunt ușoare și solide, având aplicații diverse, la standarde cât mai înalte.

Temperatură

Podusele Schoeller Allibert sunt concepute pentru a fi utilizate în cele mai variate condiții climatice. Navetele de polipropilenă (PP) sunt ideale pentru utilizare între -10ºC și+ 50ºC, cu multe modele rezistente de la -20ºC la+ 60ºC. Iar containerele realizate din polietilenă de densitate mare (HDPE) sunt ideale pentru utilizare între -30ºC și+ 30ºC, cu unele modele rezistente de la -40 ° C până la+ 40 ° C.

Spălare

Navetele din polipropilană pot fi puse pentru spălare pentru scurtă perioadă de timp sub jet de apă la temperatura de 100 ° C. Navetele de polietilenă de înaltă densitate  pot fi curățate la temperaturi de până la+ 80ºC.  Ele pot fi spălate cu aproape orice tip de detergent pe bază de sodă, disponibil pe piață în prezent.

Rezistență chimică

Produsele Schoeller Allibert sunt rezistente la cei mai mulți agenți chimici folosiți în industrie pentru curățare sau pentru alte procese de igienizare.

Calitate și mediu

Toate fabricile Schoeller Allibert sunt certificate ISO 14001 și ISO 9001.

Toate produsele sunt reciclabile și pot fi  readuse la fabrică după ce își ating gradul maxim de uzură pentru a fi folosite în realizarea de noi produse.

Așadar gama de navete dublu stivuibile Integra este idală pentru a fi folosită cu încredere de toți producătorii și distribuitorii din industria farmaceutică, satisfăcând cele mai înalte exigențe de igienă și calitate.

De ce să alegeți cutiile de transport medicamente de la Scholler Allibert?

Schoeller Allibert este cel mai de încredere furnizor de soluții pentru producătorii și distribuitorii de medicamente, prin oferirea de cutii de plastic, cât mai adaptate, de cea mai bună calitate.  Compania este leader prin excelență pe piața soluțiilor de cutii și ambalaje din plastic, oferind  o gama extinsă de servicii și produse.

Este o firmă cu tradiție, care inventează, proiectează, dezvoltă și produce navete, cutii, boxpaleți, lăzi din plastic de mai bine de 50 de ani și este prezentă pe toate piețele internaționale, fiind formată din cei mai importanți jucători din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.

Navetele dublu stivuibile oferite sunt dezvoltate împreună cu beneficiari, pentru a garanta exigențele specifice domeniului medical. Ele sunt concepute din materiale care nu afecteză calitatea produselor și care sunt perfect compatibile cu nevoile și specificațiile tehnice necesare.

Navetele furnizate sunt cele mai bune soluții pentru companiile producătoare și distribuitoare de medicamente. Ele sunt adaptate, rezistente și eficiente pentru industria farmaceutică, reprezentând la ora actuală cel mai eficient tip de cutie din domeniu.

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor de excepție pentru cutii transport medicamente și a unui partener de încredere în garantarea celor mai eficiente soluții logistice, accesați site-ul schoellerallibert.com!


Abonează-te pe

Citește și:

Klaus Iohannis, vești proaste în legătură cu relaxarea de la 1 iunie: "Este o dată pe care vă rog să nu o supraevaluaţi"

Divorț BOMBĂ în România! Prezentatoarea i-a dat papucii celui de-al treilea soț

Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei! "Noi suntem o familie"

Simona Hapciuc de la Survivor România, prima apariție cu fiul Dimitrie într-un platou de televiziune!

Ce se întâmplă cu Jador la Survivor România: „Faimoșilor, în echipa voastră...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Un nou cuplu la Puterea Dragostei?! Cine și-a declarat dragostea în camera roșie?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri