Cele mai cool jocuri pentru fete, pe PC și consolă


Cele mai cool jocuri pentru fete, pe PC și consolă

Lumea jocurilor video este dominată de reprezentanți masculini.

Și de aici rezultă o gamă largă de jocuri mai mult pe gusturile băieților. Dar asta nu înseamnă că nu există și producții care să ne facă și nouă plăcere. Și nu e vorba doar despre joculețe cu păpuși sau animăluțe. Iată o listă de jocuri cool, pe care le găsești pe eMAG și care poti fi împărțite în rate printr-un card eMAG.

 

Tomb Raider: Definitive Edition

Definitive Edition este o nouă etapă din franciza Tomb Raider, una în care Lara Croft, personajul principal, capătă trăsături mai profunde și devine cu adevărat implicată în poveste. Avem în față nu doar un om de acțiune de gen feminin, ci o femeie puternică și independentă, cu emoții variate care îi permit să gestioneze altfel întâlnirea cu răufăcătorii.

Bineînțeles, și pistoalele ajută.

 

Overwatch

Dacă vrei să te conectezi cu alte fete din lume și să vă jucați împreună, Overwatch este probabil cea mai bună opțiune. E un FPS online, care se concentrează mai mult pe construirea personajelor. Ai foarte multe skinuri din care poți alege pentru a schimba înfățișarea personajului ales. Iar șanele ca ceilalți jucători să fie tot fete sunt destul de mari.

Pe lângă asta, sunt mult animații scurte, comic book-uri și alte surprize care-ți câștigă atenția.

 

Disneyland Adventures

Trebuia să fie și o variantă plină de drăguțenie în lista asta. Iar Aventurile în Disneyland bifează tot ce trebuie ca să fie o alegere perfectă atât pentru fete, cât și pentru publicul mai tânăr. De fapt, nu contează câți ani ai.

Dacă îți plac la nebunie producțiile Disney, va fi ușor să te lași absorbită de acest joc. În principiu, jucătorii au ocazia de a vizita o variantă digitală a celebrului parc de distracții, de a interacționa cu personajele și de a se bucura de tot ce are acest univers magic de oferit.

 

Life is Strange

Probabil că titlul a câștigat deja atenția unor cititoare, în special celor adolescente. Pentru că povestea fix despre asta vorbește, despre viața unei studente care încearcă să găsească un sens pentru tot ce-i aruncă destinul, în timp ce descoperă că a fost înzestrată cu puterea misterioasă de a da timpul înapoi. Iar toată povestea este cât se poate de frumos redată și este creată astfel încât să te țină captivă cât mai mult timp. Poate că ăsta ar fi și marele dezavantaj al jocului, că îți „fură” din timp fără să-ți dai seama.

 

Explorează mai multe jocuri interesante pentru toate vârstele pe eMAG. Și cumpără întotdeauna originalul, care-ți permite să te bucuri cu adevărat de tot ce au creat producătorii acestor jocuri. Pentru asta există CardAvantaj, care te ajută să împarți în rate cheltuielile de orice fel.

 


Abonează-te pe

Citește și:

NOTEAZĂ: Rețetă de conopidă gratinată la cuptor

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

DESCOPERĂ: Dieta cu BANANE. Slăbește 5 kg în 7 zile

CITEȘTE: Femeia SĂGETĂTOR. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi ȘERPI

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

NOTEAZĂ: Cum faci blatul de tort din biscuiți pisați

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri