Cele 5 alimente toxice din bucatarie care pot fi fatale


Cele 5 alimente toxice din bucatarie care pot fi fatale

Le consumam in fiecare zi, dar nu ne-am gandit pana acum ca pot fi toxice. Aceste alimente pot fi otravitoare daca le consumi in mod exagerat.

- nucsoara este halucinogena. Consumul a mai mult de 5 grame provoaca crampe musculare si psihoza.
- tonul absoarbe mercurul si acesta ajunge la creier odata consumat.
- migdalele amarui pot cauza probleme adultilor, iar copiilor le pot fi fatale. Doar 7-10 migdale marui sunt suficiente pentru a cauza probleme. Insa exista varianta buna, migdalele dulci, care sunt chiar benefice.
- rubarba, consumata in cantitati mari, poate cauza pietre la rinichi.


- cartofii cu coaja verde sau cei care au germenii verzi au o substanta toxica, evita sa-i consumi.

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: 5 garnituri sănătoase pentru fripturile de porc

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

CITEȘTE: Cât timp se fierbe vița de vie. Beneficiile frunzelor de viță de vie

CITEȘTE: 10 măști pentru puncte negre pe care le poți face acasă

25 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic. Află ce zodie poate dezvălui secrete!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

26 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic. Află ce zodie primeşte o oprtunitatea de câştiga bani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri