Cele 5 alimente toxice din bucatarie care pot fi fatale


Le consumam in fiecare zi, dar nu ne-am gandit pana acum ca pot fi toxice. Aceste alimente pot fi otravitoare daca le consumi in mod exagerat.

- nucsoara este halucinogena. Consumul a mai mult de 5 grame provoaca crampe musculare si psihoza.
- tonul absoarbe mercurul si acesta ajunge la creier odata consumat.
- migdalele amarui pot cauza probleme adultilor, iar copiilor le pot fi fatale. Doar 7-10 migdale marui sunt suficiente pentru a cauza probleme. Insa exista varianta buna, migdalele dulci, care sunt chiar benefice.
- rubarba, consumata in cantitati mari, poate cauza pietre la rinichi.
- cartofii cu coaja verde sau cei care au germenii verzi au o substanta toxica, evita sa-i consumi.

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Comănici și-a făcut debutul pe micile ecrane! Dezvăluiri EXCLUSIVE despre prima sa emisiune! „Este foarte diferită senzația”

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Cum să faci acasă măști naturale pentru orice tip de păr

Cum se face spuma de zmeură, desertul ideal pentru week-end

Fals medic estetician, anchetat de polițiști. Cum erau mințite femeile pentru a-și mări buzele

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Rețetă cârnați de casă. Ingrediente și mod de preparare

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri