Cel mai tare specialist in nutritie si detox ne invata ce sa mancam! Sfaturi utile pentru perioada rece: Ce legume si fructe ne ajuta sa ne crestem imunitatea?


Cesur Durak, cel mai tare specialist in nutritie si detoxifiere, a vorbit astazi la Teo Show despre fructele si legumele care ne ajuta sa ne crestem imunitatea in aceasta perioada, in timpul sezonului rece!

 

Cristina Mihaela Dorobantu, realizatoarea rubricii saptamanale "Secrete intre fete", a vrut si ea sa se puna la curent. Simpatica fosta finalista de la Bravo, ai stil! l-a intrebat pe specialistul turc ce fructe ar trebui sa foloseasca pentru un suc rapid si sanatos. 

"L-am vazut pe domnul Cesur Durak pe aici si am zis ca ar fi bine sa ma invete sa mananc sanatos", a spus Cristina Mihaela. Cesur Durak a precizat ca este foarte important sa mancam leguminoase, fructe. Specilistul in nutritie si detox a dezvaluit ce alte alimente ar trebui sa includem in alimentatia noastra: linte, mazare, fasole, orez brun.

Cesur Durak este specialist in detox.

Cesur Durak, unicul specialist detox din Romania, este expertul si reprezentantul exclusiv pe piata din Romania al programelor de detoxifiere care au devenit un adevarat fenomen printre adeptii tot mai numerosi ai vietii sanatoase si care sunt disponibile la centrul Sianji Well Being, in Bodrum.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Românca Alexandra Paucescu face senzație în lume după ce a lansat cartea „Doar o soție de diplomat”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri