Cei mai importanți oameni din istoria păcănelelor


Cei mai importanți oameni din istoria păcănelelor

Cele mai importante personalități din industria de gambling sunt oamenii care fie au oferit valoarea adăugată celor care aveau nevoie, fie cei care au obținut cele mai mari câștiguri din lume.


In articol:

Acești oameni nu au afirmat niciodată că ar deține secretul succesului la aceste jocuri, dar sunt cu siguranță cele mai importante nume din industrie pentru că au contribuit într-un mod sau altul la creșterea industriei și a modului în care aceasta funcționează. Iată care sunt cele mai importante nume de personalități din istoria păcănelelor.

 

Charles Fey

 

Pe primul loc se află chiar cel mai important nume din istoria acestor jocuri de slot. Charles Fey este fondatorul, făcătorul și primul om responsabil de nașterea acestei categorii de jocuri de noroc. Dacă în prezent, jucătorii se întreabă cum sa faci bani online, la vremea aceea, adică în anii 1890, Charles se gândea cum să își creeze un viitor mai bun.

Acesta și-a luat inima în dinți și a călătorit până în California pentru a se angaja la o firmă de circuite electrice care se numea Electric Works Company.

Acesta nu s-ar fi remarcat prin nicio acțiune foarte importantă, dar este incredibil faptul că un om din anul acela s-a gândit să creeze o mașinărie care să se folosească de un principiu matematic pentru a da rezultate în baza unei apăsări de buton.

 

Pe vremea aceea era o manetă, dar da, Charles Fey este cel care a inventat prima mașină de slot, lucru care a rămas în istorie, evident. Liberty Bell a fost numele primei mașinării de slot și a fost amplasată într-un salon din San Francisco devenind foarte repede populară. Când tot mai multe restaurante și saloane au început să dorească o astfel de mașinărie, Charles a demisionat și s-a concentrat pe a crea o mașinărie tot mai bună. El este responsabil pentru crearea sloturilor cu fructe deoarece simbolurile pe care el le-a ales au fost fructe cum ar fi lămâile, portocalele, cireșele, etc.

 

Raymond Moloney

 

Cumva, fiecare personalitate din industria de gambling și sloturi a avut la bază un principiu de revoluționare. Toți acești oameni s-au concentrat pe perfecționarea serviciilor oferite de cazinouri, iar gamblingul a fost una dintre pasiunile comune ale acestora. Raymond Moloney a fondat o companie numită Bally Manufacturing Company. Principala sa activitate era fabricarea de mașinării de pinball și a reușit să atragă destul de multă atenție cu acestea.

 

Cu cât compania creștea mai mult, cu atât Raymond a început să ofere servicii mai bune în ceea ce privește jocurile electronice. După ce jocurile electronice au avut un foarte mare succes, compania a început să fabrice și echipamente de gambling pentru afacerile care erau și ele destul de la început. Evident, mașinăriile de slot au devenit foarte repede un obiect de activitate pentru companie fiind și un produs care a fost fabricat tot mai mult de către liniile de producție.

William Redd

 

De la crearea primului slot din anul 1885 și până în prezent când avem sute sau chiar mii de variante ale jocurilor electronice a fost nevoie de extrem de multă evoluție. Pe măsură ce anii treceau, tot mai mulți inventatori și revoluționari ai acestei industrii și-au arătat interesul ridicat pentru această nișă și au început să își pună ideile în aplicare. Unul dintre ei a fost chiar William Redd, un inventator care a preluat principiile sloturilor electronice și a reușit să aducă o contribuție extrem de mare industriei. Dacă în prezent ești pasionat de sloturile sau jocurile electronice de Poker video sau alte astfel de jocuri, ar trebui să îi mulțumești lui. Tot el este cel care a inventat și sloturile progresive dând startul unui trend incredibil din lumea păcănelelor.

 

Ronald Dale Harris

 

În topul celor mai celebri oameni din industria de sloturi ne putem referi la două categorii de oameni. Cei care au adus valoare acestei nișe și cei care au încercat să profite de pe urma slăbiciunilor acestor aparate. Ronald Dale Harris este un programator care a reușit să identifice modul de funcționare al acestor mașinării și să câștige foarte mulți bani manipulând cumva algoritmul. El a creat un algoritm care odată activat pe mașinăriile de slot, ar fi trebuit să ofere jucătorului un Jackpot dacă acesta ar fi jucat slotul într-o secvență anume.

 

Practic, a reușit să creeze un algoritm care îi aducea jackpoturi. Ronald a fost angajat de mai multe companii pentru a crea sisteme de apărare împotriva celor care doresc să manipuleze astfel de mașinării sau să trișeze la aceste jocuri.

 

Concluzie

 

Oamenii importanți din industria de sloturi au avut o contribuție extrem de importantă la mersul lucrurilor. Chiar dacă este vorba de inventatori sau de hackeri care au întărit sistemul prin identificarea unei slăbiciuni, fiecare dintre ei a jucat un rol improtant.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul lunii octombrie 2022. O zodie are parte de iubirea vietii sale

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

3 Aplicații de dating pentru Android și iOS, alternative la Tinder

Cum să-ți protejezi părul de temperaturile ridicate

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri