Cei mai buni amanti ai zodiacului! Uite care sunt barbatii care cuceresc femeile in pat!


Cei mai buni amanti ai zodiacului! Uite care sunt barbatii care cuceresc femeile in pat!

Femeile care nu isi doresc sa se implice sentimental, ci doar sa aiba parte de cateva nopti pasionale, trebuie sa isi aleaga partenerul potrivit pentru aceste aventuri sexuale.

 

Taurul, printre cei mai buni la pat
Taurul se numara, fara indoiala, printre cei mai buni amanti din randul nativilor. Cunostintele lui sexuale sunt in continua dezvoltare, amorul fiind in centrul intereselor sale. Este pasional si senzual si stie sa ofere placeri nebanuite. Are foarte multa imaginatie si este intotdeuna dispus sa incerce lucruri noi pentru placerea partenerei.
Gemeni
Barbatul nascut sub semnul Gemenilor este un adept al jocului erotic si nu ii va refuza niciodata partenerei lui fanteziile erotice.
Este mereu gata sa incerce pozitii noi si ii plac lucrurile spontane. Cu un nativ Gemeni sexul mai fi intotdeuna plin de provocari, asa ca, daca ti-l doresti ca amant, trebuie sa fii destul de curajoasa.
Leul se da peste cap pentru placerea partenerei
Barbatul Leu se regaseste si el printre cei mai buni amanti. Este foarte pasional, increzator in puterea lui sexuala si de multe ori ii place sa detina controlul in pat.
Chiar daca nu este la curent cu toate noutatile in materie de sex, este deschis povocarilor pe care le primeste din partea partenerei. Fiindca are un orgoliu nemarginit, va face orice sa fie cel mai bun in fata femeii din patul lui.
Sursa

Taurul, printre cei mai buni la pat

Taurul se numara, fara indoiala, printre cei mai buni amanti din randul nativilor.

Cunostintele lui sexuale sunt in continua dezvoltare, amorul fiind in centrul intereselor sale. Este pasional si senzual si stie sa ofere placeri nebanuite. Are foarte multa imaginatie si este intotdeuna dispus sa incerce lucruri noi pentru placerea partenerei. 

Gemeni

Barbatul nascut sub semnul Gemenilor este un adept al jocului erotic si nu ii va refuza niciodata partenerei lui fanteziile erotice. Este mereu gata sa incerce pozitii noi si ii plac lucrurile spontane.
Cu un nativ Gemeni sexul mai fi intotdeuna plin de provocari, asa ca, daca ti-l doresti ca amant, trebuie sa fii destul de curajoasa. 


Leul se da peste cap pentru placerea partenerei

Barbatul Leu se regaseste si el printre cei mai buni amanti. Este foarte pasional, increzator in puterea lui sexuala si de multe ori ii place sa detina controlul in pat. Chiar daca nu este la curent cu toate noutatile in materie de sex, este deschis povocarilor pe care le primeste din partea partenerei. Fiindca are un orgoliu nemarginit, va face orice sa fie cel mai bun in fata femeii din patul lui. 

Sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

NOU: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografia concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

24 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic duminică. O zodie se confruntă cu probleme la locul de muncă!

CITEȘTE: Cum să ai un glow up. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 23 octombrie 2021. Cum au arătat ţinutele din gală şi cine a luat nota minus… 1

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri