Ceartă aprigă între Roberta și Virginia. Roberta acuză că cineva a intrat în camera ei de hotel. „Eu niciodată nu sunt lăsată să vorbesc.”

Ceartă aprigă între Roberta și Virginia. Roberta acuză că cineva a intrat în camera ei de hotel. „Eu niciodată nu sunt lăsată să vorbesc.”
Ceartă aprigă între Roberta și Virginia. Roberta acuză că cineva a intrat în camera ei de hotel. „Eu niciodată nu sunt lăsată să vorbesc.”

Ceartă între Roberta și Virginia, pornită de la camera din hotel.

Roberta a deschis o discuție cu Virginia, după ce blonda susține că cineva a intrat în cameră ei de hotel. Cu o seară înainte, Virginia și Roberta au avut o discuție în fața ușii camerei  de hotel, în care Roberta a fost chemată să vorbească cu unul dintre băieți, însă aceasta a refuzat să meargă.

Roberta: În momentul în care vii la hotel și intri în cameră cu tupeu.

Vă băgați non-stop.

Virginia: Păi să nu minți dacă vorbești.

Roberta: De ce v-ați simțit?

Virginia: Pentru că aseară a fost discuția.

Sebastian: Stop!

Virginia: Niciun stop, Sebastian. Vreau să spun dacă tot ai deschis subiectul.

Roberta: Vreau să spun!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Virginia: Bine, vorbește.

Roberta: Eu niciodată nu sunt lăsată să vorbesc.

Virginia: Vreau să explic și băieților ceea ce s-a întâmplat ieri și ce s-a zis în emisiune.

Ce s-a întâmplat la hotel între Virginia și Roberta

Citește și: Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”

Concurenți Casa Iubirii
Concurenți Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Sebastian și-a stăpânit cu greu lacrimile și este copleșit de situația cu Roberta din casă. „De cine mi-a fost drag mult în viața asta n-am avut parte.”

Roberta a ținut să le explice băieților ce s-a întâmplat cu o seară înainte, când a ajuns la hotel, deoarece camera Virginiei se află lângă a ei. Pe un ton cu tupeu, din spusele tinerei, Virginia i-ar fi comunicat că vrea să meargă cu ea jos pentru a lămuri o situație cu băieții. Virginia a negat cele spuse de Roberta, iar Roberta a mai ținut să spună că aude din cameră toate discuțiile pe care fetele de alături le au împotriva ei.

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Roberta: Ieri, când am ajuns la hotel, s-a întâmplat la un moment dat, că noi avem camerele una lângă alta, eu cu Bianca stau fix lângă Virginia și Rebecca.

Când am ajuns la hotel, m-a luat Virginia și am spus că nu vreau să merg.

Virginia: Atât ai spus.

Roberta: Am fost în cameră, iar când am ieșit s-a întâmplat să ies în același timp cu ele. Virginia a venit la mine și a spus „De ce minți? Am fost la el și am vorbit, vin-o jos acum să discutăm.”

Dar pe un alt ton, cu tupeu. Deschid ușa și vreau să intru și țipă „Nu, acum vii jos”. Și în momentul acela Bianca era pe live și am zis nu mai „țipa că e pe live.”

Virginia: Nu pot, Patrick, cu așa ceva.

Roberta: Eu am înțeles că aveți o obsesie, non-stop Roberta, la hotel, Roberta. Să știți că sunt camerele una lângă alta și vă aud.

Concurenți Casa Iubirii
Concurenți Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Sebastian și-a stăpânit cu greu lacrimile și este copleșit de situația cu Roberta din casă. „De cine mi-a fost drag mult în viața asta n-am avut parte.”

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies