Ceaiul care te ajută să scapi de MĂTREAŢĂ. Trucul de frumuseţe folosit încă din cele mai vechi timpuri

Ceaiul care te ajută să scapi de MĂTREAŢĂ. Trucul de frumuseţe folosit încă din cele mai vechi timpuri
Ceaiul care te ajută să scapi de MĂTREAŢĂ. Trucul de frumuseţe folosit încă din cele mai vechi timpuri

Atunci când niciun remediu modern nu dă rezultatele pe care le aşteptam, primul instinct este de a ne întoarce la tratamentele naturale şi care de multe ori se dovedesc foarte eficiente. Un ceai preparat în casă te poate ajuta să scapi de mătreaţă, acest truc de frumuseţe fiind folosit încă din cele mai vechi timpuri.

Este vorba despre ceaiul de ferigă, un tratament natural care poate fi folosit în locul şamponului obişnuit. Cercetătorii de la Universitatea din York au descoperit că feriga era folosită pentru a combate mătreaţa şi pentru a scăpa de pietrele la rinichi încă din secolul I.

“Ferigile au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri de către chirurgi, doctori sau alţi vindecători din întreaga Europă, dar până acum aveam doar documente scrise care să vorbească despre utilizarea lor medievală.”, a spus Elena Fiorin, reprezentantă a departamentului de arheologie a Universităţii din York, potrivit thesun.co.uk.

Ceaiul care poate rezolva problema mătreţii se prepară din frunze de ferigă proaspete sau uscate peste care se toarnă apă fierbinte. După ce se răceşte, amestecul poate fi folosit pentru clătirea părului, dar şi sub formă de comprese aplicate în zonele cu probleme.

sursa: avantaje.ro



Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Slăbeşte în funcţie de zodie! Află ce DIETĂ ţi se potriveşte

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies