Ceai de anghinare pentru slabit! Iata cum sa-l folosesti!


Ceaiul de anghinare este printre cele mai eficiente ceaiuri destinate pierderii in greutate, fiindca previne retentia apei si te ajuta sa elimini excesul de grasime din corp.

 

Ceaiul de anghinare regleaza tranzitul intestinal si digestia, si rezultatele se vad inca din primele zile ale utilizarii acestei diete, facandu-va sa uitati de problemele constipatiei si a balonarii. Utilizarea corecta a dietei cu ceai de anghinare duce la slabirea de pana la 6-8 kilograme pe luna, eliminand depozitele lipidice.
In folosirea ceaiului de anghinare pentru slabit, este de preferat ca ceaiul sa se consume caldut, usor indulcit cu miere, inaintea fiecarei mese principala, cu cel putin 30 de minute Cura cu ceai de anghinare pentru slabire dureaza 21-30 de zile urmate de 30 zile pauza.
Pentru a prepara acest ceai de anghinare se procedeaza astfel: intr-un vas cu 250-300 ml de apa clocotita se pune o lingura de frunze de anghinare maruntite(sau 8-10 frunze uscate daca nu le aveti maruntite).Se menţin frunzele de anghinare timp de 15 min in apa fierbinte, apoi ceaiul se va strecura intr-o cana curata si se va bea(dupa ce se raceste) pe stomacul gol exact asa cum a reiesit in urma fierberii. Cand se raceste se poate adauga o lingurita de miere daca gustul este unul mult prea puternic si iti este extrem de greu de consumat.
Sursa: Frunza-verde.ro

Ceaiul de anghinare regleaza tranzitul intestinal si digestia, si rezultatele se vad inca din primele zile ale utilizarii acestei diete, facandu-va sa uitati de problemele constipatiei si a balonarii. Utilizarea corecta a dietei cu ceai de anghinare duce la slabirea de pana la 6-8 kilograme pe luna, eliminand depozitele lipidice.

In folosirea ceaiului de anghinare pentru slabit, este de preferat ca ceaiul sa se consume caldut, usor indulcit cu miere, inaintea fiecarei mese principala, cu cel putin 30 de minute Cura cu ceai de anghinare pentru slabire dureaza 21-30 de zile urmate de 30 zile pauza.

Pentru a prepara acest ceai de anghinare se procedeaza astfel: intr-un vas cu 250-300 ml de apa clocotita se pune o lingura de frunze de anghinare maruntite(sau 8-10 frunze uscate daca nu le aveti maruntite).Se menţin frunzele de anghinare timp de 15 min in apa fierbinte, apoi ceaiul se va strecura intr-o cana curata si se va bea(dupa ce se raceste) pe stomacul gol exact asa cum a reiesit in urma fierberii. Cand se raceste se poate adauga o lingurita de miere daca gustul este unul mult prea puternic si iti este extrem de greu de consumat.

Sursa: Frunza-verde.ro

 


Citește și:

Declarația pe proprie răspundere se întoarce printre noi! În ce situații vom fi nevoiți să o completăm?

Denise Rifai, impresionata de intrevederea cu Gica Popescu, din cadrul emisiunii de la Kanal D, „40 de intrebari cu Denise Rifai”; interviul cu legendarul sportiv, in aceasta...

Pasiunea ascunsa a frumoasei Bahar Sahin, personajul Ceren, din indragitul serial “Nemilosul Istanbul”

Ceaiuri care te întăresc și te ajută să dormi mai bine!

Andreea Mantea și noul iubit, primele imagini! Postarea care i-a emoționat pe fanii vedetei

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

SADS-CoV: noul coronavirus care se transmite și prin animale! Cum ne poate afecta noul virus?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri