Cea mai puternică rugăciune de Înălțarea Domnului


Sunt anumite rugăciuni ale căror efecte sunt cu adevărat miraculoase. Iată cea mai puternică rugăciune de Înălțarea Domnului și cum te poate ajuta.


In articol:

La 40 de zile de la Învierea Lui Iisus Hristos, are loc o altă sărbătoare extrem de importantă: Înălțarea Domnului. Biserica Ortodoxă va prăznui Învierea Domnului pe data de 28 mai, fiind o zi extrem de importantă pentru credincioși, care se pot ruga, pentru a scăpa de probleme.

Citeste si: Înălţarea Domnului 2020: De ce nu este bine să împrumuţi bani în această zi

Cea mai puternică rugăciune! Trebuie să o rostești de Înălțarea Domnului

De Înălțarea Domnului se cinstesc eroii care s-au sacrificat pentru patrie, așa că ortodocșii au două evenimente importante de sărbătorit: Înălțarea la ceruri a Lui Iisus Hristos și Ziua Eroilor. De Înălțarea Domnului, se vopsesc și se împat ouă roșii și se dau de pomană alimente pline de însemnătate, precum: pâinea caldă, ceapa verde, brânza și rachiul.

Totodată, de Înălțarea Domnului este important să mergem la slijbă și să ne rugăm pentru sufletele celor adormiți, dar și pentru cei vii. Există anumite rugăciuni care pot face minuni, dacă sunt rostite de sărbători, precum aceasta:

cea mai puternică rugăciune, înălțarea domnului, rugăciune de înălțarea domnului, rugăciune,

Citeste si: Colivă. Rețeta tradițională a bunicii

„Stăpâne Doamne Iisuse Hristoase, Cel Ce, pogorându-Te din cer la cele de pe pământ ca om, ai înălţat, ca un Dumnezeu milostiv, firea noastră cea căzută, Cel Care apoi ai străbătut tăria cerului şi ne-ai unit pe noi cu Tatăl, la Tine cădem cu smerenie şi ne rugăm, Mântuitorule: trimite peste noi toţi Duhul Tău cel dătător de har, de lumină, de iubire şi de pace lăuntrică!

Goneşte de la noi, ticăloşii, gândurile rele care ne tulbură, căci ştii, Cunoscătorule de inimi, cât de mare este războiul lăuntric la care suntem supuşi. Vindecă rănile noastre sufleteşti şi luminează ochii cugetelor noastre!

Tu ştii că însetează de Tine inimile noastre ca un pământ uscat! Aşadar, trimite harul Tău, Doamne, ca să ne sature foamea şi să ne adape setea, căci pe Tine Te dorim şi de Tine însetăm, Lumina Adevărului, Dătătorul mântuirii.

Ajută-ne, Doamne, să ne trezim din somnul greu al păcatului şi să ne înălţăm cugetele şi simţirile noastre la cer, pentru a ne împărtăşi şi noi de bucuria veacului ce va să fie. Amin!”

Citeste si: Înălţarea 2020: Pe ce dată este Înălţarea Domnului 2020. Tradiţii

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Bianca Pop, concurent la Puterea Dragostei?! ”Chiar vreau să merg la Puterea Dragostei!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri