Pentru ca sezonul rece se apropie cu pasi repezi, trebuie sa ne crestem imunitatea. Iata sfatul pentru acest sezon: sirop de catina cu miere.
Micutele fructe portocalii au cel mai mare continut de vitamina C dintre toate fructele cunoscute, de 10 ori mai multa decat citricile. Pe langa cantitatea mare de vitamina C, care face din catina un antioxidant grozav, aceasta contine cantitati considerabile de vitamina A si B, E, P, K, F si minerale precum fosfor, magneziu, calciu, fier, aminoacizi esentiali si betacaroten.
Şi nu numai sucul din interior sau uleiul, ce pot fi extrase datorita cantitatii substantiale de acizi grasi esentiali, ci si coaja si micile seminte transforma catina intr-un superaliment ce ne intareste
sistemul imunitar.
Pentru a obtine toate beneficiile, poti consuma fructele de catina crude sau amestecate cu miere, si asta pentru ca aceste micute fructe sunt destul de acre (lamaia este o bomboana dulce in comparatie cu ele).
Sursa
Micutele fructe portocalii au cel mai mare continut de vitamina C dintre toate fructele cunoscute, de 10 ori mai multa decat citricile.
Pe langa cantitatea mare de vitamina C, care face din catina un antioxidant grozav, aceasta contine cantitati considerabile de vitamina A si B, E, P, K, F si minerale precum fosfor, magneziu, calciu, fier, aminoacizi esentiali si betacaroten.
Şi nu numai sucul din interior sau uleiul, ce pot fi extrase datorita cantitatii substantiale de acizi grasi esentiali, ci si coaja si micile seminte transforma catina intr-un superaliment ce ne intareste sistemul imunitar.
Pentru a obtine toate beneficiile, poti consuma fructele de catina crude sau amestecate cu miere, si asta pentru ca aceste micute fructe sunt destul de acre (lamaia este o bomboana dulce in comparatie cu ele).
Sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro