Ce vârstă are Elena Udrea. „Mereu am spus că aş retrăi copilăria, indiferent cât de greu a fost, câte lipsuri erau”


Elena Udrea se află pe lista celor mai controversați foști politicieni de la noi din țară. Recent, aceasta a intrat din nou în vizorul publicului. Află, în acest articol, ce vârstă are Elena Udrea și care sunt datele ei biografice.


In articol:

Elena Udrea este o fostă politiciană care a deținut mai multe funcții la noi în țară de-a lungul vremii. Aceasta a fost cosilier prezindențial, șef al Cancelariei Prezidențiale, deputat, ministru al turismului și ministru al dezvoltării regionale. Este o persoană extrem de controversată, iar în urmă cu doar câteva zile a intrat din nou în vizorul publicului. Află ce vârstă are Elena Udrea și care sunt datele ei biografice.

Citeste si: Câte operații estetice are LOREDANA CHIVU. "Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să imi dau cu gloss întruna"

Cine este Elena Udrea

cine este elea udrea

Citeste si: Cine este MIHAI BENDEAC. ”Eu nu mă voi însura niciodată”

Ce vârstă are Elena Udrea

Elena Gabriela Udrea, pe numele său complet, s-a născut la data de 26 decembrie 1973 în Buzău. Aceasta vine dintr-o familie de muncitori, tatăl șofer, iar mama taxatoare la societatea de transport public local.

Până la vârsta de 5 ani a locuit cu părinții în satul Pietrosu, din același județ.

„Îmi amintesc de copilăria mea cu şi mai mult drag. Mereu am spus că aş retrăi copilăria, indiferent cât de greu a fost, câte lipsuri erau... Era de neconceput atunci să ai ciocolată. Asta se întâmpla de sărbători. Sucuri nici nu vedeai, nici nu găseai, nici nu auzisem de foarte multe astfel de lucuri care acum par normale pentru unii copii, nu pentru toţi, în continuare.

Chiar şi aşa, mereu am spus că aş retrăi copilăria, aşa cum a fost ea, cu tot dragul, pentru că a fost frumos. Amintirile sunt frumoase.

Cel mai important lucru în copilărie, dragostea părinţilor, familia, să poţi creşte în sânul familiei tale, cu părinţii alături, indiferent câte lipsuri sunt, indiferent cât de greu le este părinţilor să-ţi ofere ceea ce-ţi doreşti. Faptul că sunt acolo cu tine, faptul că un copil poate beneficia de dragostea, de sprijinul, de grija părinţilor este lucrul cel mai important care se poate întâmpla copilului, şi ar trebui să facem cumva ca toţi copiii să beneficieze de dragostea părinţilor şi de prezenţa lor, în cea mai importantă etapă a vieţii, cea în care se formează ca personalitate, se pregătesc să păşească în viaţă pe picioarele lor", a spus Elena Udrea în urmă cu mai mult timp.

Citeste si: Cine este soţia lui Constantin Enceanu. „M-am liniștit când fiica mea, Cătălina, mi-a dăruit doi nepoți”

elena udrea varsta

Ce varsta are Elena Udrea

[Sursa foto: wowbiz]

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este MIOARA VELICU. "N-am fost nici deșteaptă, nici frumoasă. Maria Ciobanu mi-a dat o pâine, ea m-a luat la nunți cu ea. Îmi prindea bine să merg în colaborări"

Ce studii are Elena Udrea

Din clasa I și până în clasa a VIII-a a fost înscrisă la Școala nr.16, unde se pare că a fost premiantă. Ulterior, a urmat cursurile liceale la Liceul Teoretic „Bogdan Petriceiu Hasdeu”, profilul filologie.

După 1992, Elena Udrea intră la Facultatea de Științe Juridice și Administrative, specializarea Drept, în cadrul Universității „Dimitrie Cantemir” din București și obține diploma de licență în 1996.

După 2005 se înscrie la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”. 

Elena Udrea- viața personală

Din decembrie 2003 și până în iunie 2013 a fost căsătorită cu Dorin Cocoș, un cunoscut om de afaceri. După ce a divorțat, Elena Udrea a început o relație cu Adrian Alexandrov, cel cu care s-a și căsătorit ulterior. Cei doi au împreună o fată pe nume Eva Maria.

Elena Udrea a ocupat mai multe funcții de-a lungul timpului. Aceasta a fost cosilier prezindențial, șef al Cancelariei Prezidențiale, deputat, ministru al turismului și ministru al dezvoltării regionale.

Citeste si: Cine este DAN CAPATOS. "„Nici pe mine nu mă cheamă Dan. Mă cheamă Daniel. Am trăit o viaţă în minciuni"

Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare

elena udrea inchisoare

În iunie 2018, Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi abuz în serviciu. La vremea respectivă, aceasta se afla în Costa Rica, unde ceruse azil politic. În octombrie 2018, a fost reținută de Interpol în Costa Rica, unde a și fost încarcerată.

În decembrie 2018 a fost eliberată, iar în iulie 2019 s-a întors în România.

Elena Udrea a fugit din nou din țară după ce Înalta Curte de Casație și justiție a condamnat-o definitiv la șase ani de închisoare. Aceasta a fost reținută la Kulata, lângă granița cu Grecia.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce vârstă are SORIN RUS de la CASA IUBIRII. "„Trăiesc viața și iubirea ca pe o luptă care trebuie câștigată în fiecare zi.”

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Ce vârstă are IOLANDA BUZILĂ de la CASA IUBIRII. „Mi-a spus să fiu eu, să încerc să nu vorbesc prea mult, pentru că vorbesc foarte mult și să încerc să fiu cât se poate de...

Cu ce se ocupă KINGA PERSIDA SUTO din CASA IUBIRII. „Eu am avut niște relații foarte toxice. Am fost bătută și așa mai departe"

Ce vârstă are CRISTIAN CAPRICEANĂ din CASA IUBIRII. „„Nu am avut o relație de lungă durată până acum. Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri