Ce vârstă are Adrian Olariu din Casa iubirii. "Mereu am fost așa mai dual”


În cel mai nou show de dating, Casa iubirii, a mai intrat un alt concurent, pe nume Adrian Olariu, care pare să fie dornic de a trăi noi experiențe.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact unul dintre cei doi noi concurenți din  Casa iubirii, Adrian Olariu, ce vârstă are acesta, dar și care este motivul pentru care a dorit să participe la această emisiune. În plus, descoperiți și când puteți viziona emisiunea Casa iubirii, pentru a fi la curent cu toate cele întâmplate de-a lungul acestui show.

casa iubirii 2022

Citeste si: Cu ce se ocupă KINGA PERSIDA SUTO din CASA IUBIRII. „Eu am avut niște relații foarte toxice. Am fost bătută și așa mai departe"

 

Cine este Adrian Olariu

Nu la mult timp după intrarea lui Dragoș în Casa iubirii, un alt concurent și-a făcut apariția în plină zi. Adrian Olariu are vârsta de 28 de ani și este din Galați, dar în prezent locuiește în București.

Acesta este de profesie inginer IT, iar după ce a mai lucrat în mai multe corporații, preț de ceva vreme, și-a dat seama că ceea ce face nu este pentru el.

Prin urmare, în prezent, Adrian Olariu încearcă să își dezvolte mai mult partea artistică. Își dorește să termine cartea pe care o scrie, să compună versuri și deja cântă la chitară.

Adrian este o persoană spirituală, iar pentru a se calma și a se detașa de toate lucrurile petrecute în jurul său, obișnuiește să mediteze. Acesta le-a adus în dar fetelor din Casa iubirii, bețișoare de „ Palo Santo ”, pentru a le aprinde în momentul în care doresc să „ înalțe vibrația în care se află ”, așa cum ar spune noul concurent.

casa iubirii azi

Citeste si: “Casa iubirii”, pe primul loc în inimile românilor! Gala de ieri a emisiunii a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe, la nivelul întregii țări

 

De ce a venit Adrian Olariu în Casa iubirii

Adrian Olariu a pășit cu gândul de a trăi noi experiențe în Casa iubirii. Cea mai lungă relație a acestuia a fost de 4 ani jumătate și s-a încheiat în urmă cu 3 ani. De atunci până în prezent, acesta nu s-a mai axat pe relații serioase, ci mai mult pasagere.

În momentul în care Kinga l-a întrebat dacă a venit pentru o anumită fată din Casa iubirii, Adrian nu a vrut să ofere prea multe informații. Cu toate acestea, insistențele Kingăi au continuat, întrebându-l dacă are un top preferat.

Atunci a fost momentul în care Adrian Olariu a mărturisit că acesta nici nu a urmărit emisiunea până acum, doar cu două zile în urmă, înainte de a intra în Casa iubirii. Cu toate acestea, Adrian ar da semne că în preferințele sale se află Ștefania și Natalia, iar dacă își găsește persoana potrivită, acesta își dorește să își facă și o relație.

adrian olariu casa iubirii

Citeste si: Replici dure între Kinga şi Sorin. „Dacă îmi plăcea de Sorin... era al meu!”

Acesta a mărturisit că este destul de permisiv într-o relație, iar acest aspect poate să depindă de cât de mult iubește persoana respectivă.

Cumva iubirea determin ă gradul tău de acceptabilitate, pentru că poate iubești pe cineva nu îndeajuns de mult și la prima greșeală puțin mai gravă, nu mai vrei să fi împreună cu persoana respectivă, dar când iubești pe cineva poate mult mai mult...”, a mărturisit Adrian, noul concurent din Casa iubirii.

casa iubirii 11 mai 2022

Citeste si: Kinga lipseşte noaptea din Casa Iubirii. Andreea Mantea s-a supărat: „Cu cine te-ai văzut?”

 

Casa iubirii, programul TV de la Kanal D

Când sufletul pereche e atât de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătură, de ce nu, pe viaţă”,  a spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului  Casa iubirii.

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe concurenți și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să o ducă la bun sfârșit, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

Casa iubirii reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

Urmăriți în continuare cel mai nou show de dating,  Casa iubirii, difuzat la Kanal D, pentru a afla care va fi parcursul noului concurent, Adrian Olariu, dar și pentru a fi la curent cu noutățile întâmplate de-a lungul săptămânii.

casa iubirii program de difuzare

Citeste si: 5 Mai 2022- Casa Iubirii. Iolanda a cedat nervos. „Am avut atâta încredere...”


Abonează-te pe

Citește și:

20 Curiozităţi despre Regina Elisabeta a II–a. Este singura persoană care poate conduce mașina fără a avea permis

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

11 Mai 2022 - Casa Iubirii. Radu este dezamăgit. „M-am așteptat să fiu atacat și lovit cu pietre”

Cine este Anna Lesko. „Eram un adult în copilărie, fapt ce m-a ajutat să cresc organizată și disciplinată. Acum trăiesc în armonie cu mine”

Ce vârstă are Dragoș Paraschiv din Casa iubirii. "Deocamdată vedem ce se întâmplă”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Cum iți dai seama că te înşală!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri