Ce uraste cu adevarat BALANTA. Totul despre femeile din aceasta zodie


Femeia din zodia balanta este foarte corecta, frumoasa si iubitoare, insa are puterea sa urasca cu adevarat anumite lucruri si nu le va accepta niciodata.

Femeile din zodia Balanta nu au o parere buna despre persoanele care sunt incorecte

Nativelor din Balanta le place sa fie corecte fata de cei din jur, astfel ca nu privesc cu ochi buni pe cei care fura si mint. Indiferent ca le fura pe ele sau nu, nu isi vor dori niciodata sa aiba astfel de persoane in jurul lor pentru ca nu le inspira incredere. Asadar, multa grija la secretele de acest fel pe care te pregatesti sa le impartasesti unei reprezentante a zodiei.

Cruzimea fata de animale, de netolerat pentru o femeie in zodia Balanta

O femeie in zodia Balanta apreciaza armonia si pacea, astfel ca nu mai este de mirare ca este impotriva violentei, mai ales atunci cand vine vorba despre animale. Ea este fericita atunci cand poate sa salveze un suflet necuvantator de la o soarta cruda. Il va lua sub aripa ei protectoare fara sa se gandeasca prea mult.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Povestea fetei de la țară cu 10 absolut la Evaluarea Națională. „Tot timpul mi-am dorit să merg la mare, dar dacă nu s-a putut... O să merg într-o bună zi”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri