Ce ţi-e scris în RUNE ţi-e pus! Săptămâna 24-31 OCTOMBRIE 2018 pentru fiecare ZODIE. Etalarea şi previziunea RUNELOR


Iată mesajele runelor pentru fiecare zodie în săptămâna 24-31 octombrie 2018 în care ne aflăm! Runele sunt etalate pentru ţine şi îţi relevă sfaturi valoroase pe care le poţi urmă pe domeniul vieţii pentru care simţi că sunt adresate.

Runele sunt caractere magice şi alfabetice ce au origini antice şi datează din vremurile triburilor nordice şi germanice, însă sunt folosite cu succes şi în zilele noastre. “Runa” înseamnă, pur şi simplu, mister, secret sau şoaptă. Ele pot fi făcute din orice material, dar cele mai uzuale sunt din piatră sau lemn, cu simbolul din alfabetul runic sculptat în ele. Cele mai comune sunt cele cu alfabetul runic german şi conţîn 24 rune.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalată : MANNAZ , SINELE
Punctul de pornire în orice în viaţă trebuie să fie întotdeauna propriul Sine şi o relaţie bună şi funcţională cu ţine însuţi este esenţială : de ea depinde dacă alte relaţii curg bine, inclusiv relaţia ta cu Marele Mister.
Acum nu este un bun moment să cauţi şi şi să aştepţi laude despre realizările tale, nici nu e timpul să îţi pui toată atenţia în posibilele rezultate. Nu judecă şi nu fii intolerant. Încearcă să trăieşţi o viaţă obişnuită într-o manieră extraordinară.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri