Ce sumă de bani a cheltuit Anamaria Prodan pe costumul verde neon, purtat la parastasul mamei sale


Anamaria Prodan a organizat un parastas fastuos, cu ocazie zilei de naștere a regretatei Ionela Prodan. Totodată, aceasta și-a făcut apariția într-o ținută verde neon, creată de o celebră casă de modă.


In articol:

Pe data de 6 Octombrie, a avut loc ziua de naștere a Ionelei Prodan, care ar fi împlinit 75 de ani dacă boala cruntă cu care se lupta nu ar fi răpus-o. Așadar, fiica ei, Anamaria, a organizat un parastas festival la cimitirul Bellu, din capitală.

Astfel, ea și-a făcut apariția într-un costum cu care a ieșit în evidență, de culoare verde neon. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a dezvăluit pentru Fanatik cât a costat-o costumul, și cine l-a creat.

Cât a costat ținuta de parastas a impresarei

Deși pregătirile pentru parastas au început chiar de la primele ore ale dimineții, responsabila care s-a ocupat de organizare fiind Gabriela Lucuțar, cunoscută sub numele de „Regina Întunericului”, și totodată fiind o bună prietenă de-a impresarei, Anamaria Prodan și-a făcut apariția la locul de veci al regretatei sale mame în jur de ora 12.

Ea a fost însoțită de fiica ei mai mare, Sarah. Deși inițial interpreta de muzică populară, Elena Merișoreanu, declarase faptul că va fi prezentă la parastas doar prin videocall, fiind plecată în Statele Unite ale Americii, se pare că aceasta a făcut un compromis și a ajuns în țară pentru a fi alături de ea.

Citeste si: Îmbulzeală de oameni pentru mâncarea de la parastasul Ionelei Prodan. Anamaria Prodan s-a ocupat de fiecare detaliu

Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Nu dorm deloc de vreo trei zile.” Anamaria Prodan a mers la parastasul mamei sale într-un costum colorat

În timpul ceremoniei religioase, Anamaria Prodan nu și-a ascuns lacrimile în urma emoțiile copleșitoare pe care le avea. Însă, ținuta pe care aceasta a decis să o poarte este una foarte neobișnuită în cadrul unui eveniment ca acesta. Deși culoarea de doliu este negru, Anamaria a ales un costum verde neon, pe care l-a asortat cu un tricou alb. Pentru accesorizarea ținutei, impresara a ales să poarte o geantă de culoare crem de mici dimensiuni, doua coliere, unul poziționat la baza gâtului, și unul fiind ceva mai lung, un pandantiv în formă de cruce, cu o pereche de ochelari de soare. Anamaria Prodan a răspuns cât a costat costumul purtat la parastas, precizând că este dintr-o colecție din 2019 a unei renumite case de modă.
“Este un costum Versace, nu îmi mai amintesc exact cât a costat, în jur de 3.000 de euro”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Citeste si: “Ea nu e moartă, prin tot ce a lăsat ea trăiește.” Elena Merișoreanu a cântat la parastasul Ionelei Prodan

Ce sumă de bani a cheltuit Anamaria Prodan pe costumul verde neon

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,A închis ochii cu un singur of.” Anamaria Prodan, declarații emoționante despre ultimele momente ale mamei ei


Abonează-te pe

Citește și:

„Nu dorm deloc de vreo trei zile.” Anamaria Prodan a mers la parastasul mamei sale într-un costum colorat

Magda Pălimariu, pentru prima dată în România de când a născut. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din viața de mămică

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“Ea nu e moartă, prin tot ce a lăsat ea trăiește.” Elena Merișoreanu a cântat la parastasul Ionelei Prodan

Îmbulzeală de oameni pentru mâncarea de la parastasul Ionelei Prodan. Anamaria Prodan s-a ocupat de fiecare detaliu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate
Care sunt urmările excesului de portocale
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri