Ce spune Ramona Olaru despre relații. Când ar trebui să apară un semn de întrebare între parteneri: „E foarte greu să ajungem la o cale de mijloc.”

Ce spune Ramona Olaru despre relații. Când ar trebui să apară un semn de întrebare între parteneri: „E foarte greu să ajungem la o cale de mijloc.”
Ce spune Ramona Olaru despre relații. Când ar trebui să apară un semn de întrebare între parteneri: „E foarte greu să ajungem la o cale de mijloc.”

Ramona Olaru a vorbit despre relațiile din trecutul ei.

Ramona Olaru, îndrăgita asistentă TV, cu apariții zilnice pe micile ecrane, nu a avut încă norocul de a găsi acea persoană care să o facă fericită din punct de vedere sentimental.

Ce spune Ramona Olaru despre relații

Citește și: Cum a fost copilăria Ramonei Olaru? A fost nevoită să muncească de la 11 ani cu ziua pe câmp. „A fost o iarnă foarte grea pentru că nu mai avem ce să mâncăm”

Ramona Olaru
Ramona Olaru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Ne spălam la lighean, în albie. Când m-am dus prima dată la o baie, am zis ce e aia?!” Ramona Olaru, destăinuiri cutremurătoare din copilărie

Ramona Olaru a vorbit, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă, despre ce anume se întâmplă în majoritatea relațiilor și cum partenerii ajung să nu mai facă lucruri împreună. 

„Ce se întâmplă acum, partenerii de viață, fie femei, fie bărbați, nu fac lucruri cu partenerii lor. Nu. Li se pare normal ca ele să iasă cu fetele, ei cu băieții, să nu facă activități împreună sau să își impună să nu mai faci lucrul ăla și tot așa să îți pună frână. Mie nu mi se normal ca un om să spună altui om ce și cum să facă.”
, a spus Ramona Olaru.

Ce greșeli a făcut până acum Ramona Olaru în relații, dar pe care le-a conștientizat

Ramona Olaru
Ramona Olaru[Sursa foto: Facebook]

În momentul în care o persoană începe să controleze partenerul de viață, cu siguranță ar trebui să existe un semn de întrebare, iar Ramona a recunoscut că și ea a făcut aceste lucruri până acum, deși apar numeroase frustări față de omul de lângă tine. 

„Vorbesc lucrul acesta pentru că am făcut-o și eu multă vreme până să îmi deschid mintea. Spuneam că mie nu îmi convine că tu faci asta. Dacă nu îmi place asta, înseamnă că nu ar mai trebui să fiu cu tine, nu? Nu îți impun eu ce să nu faci pentru că poate lucrul acela te face pe tine să te simți bine. Este foarte important ca tu să faci ce te face fericit.
E adevărat că atunci când iubești o persoană de lângă tine, mai faci unele compromisuri, suntem conștienți de asta, dar nu va trebui niciodstă să depășim starea noastră de fericire și bine. E foarte greu să ajungem la o cale de mijloc. Dar niciodată să nu depășim linia aia când te frustrezi sau să nu mai faci aia, să ți se întâmple aia.”,
a mai spus Ramona Olaru.Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Ne spălam la lighean, în albie. Când m-am dus prima dată la o baie, am zis ce e aia?!” Ramona Olaru, destăinuiri cutremurătoare din copilărie

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

VIDEO. Gestul controversat făcut de Sânziana Negru la Electric Castle 2024 Sper sa fie trasă la răspundere pentru acest comportament

Cum l-a cunoscut Elena Merișoreanu pe soțul cu care este de peste cinci decenii. „Era vară, iar toamna am vorbit că ne vom căsători.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies