Ce spune Jean de la Craiova despre geloziile din familie. Care sunt limitele artistului: “Avem și noi o barieră.”

Ce spune Jean de la Craiova despre geloziile din familie. Care sunt limitele artistului: “Avem și noi o barieră.”
Ce spune Jean de la Craiova despre geloziile din familie. Care sunt limitele artistului: “Avem și noi o barieră.”

Jean de la Craiova a vorbit despre geloziile soției sale cu privire la persoanele din jur.

Jean de la Craiova, îndrăgitul și cunoscutul artist, are o carieră de succes și este prezent de fiecare dată la evenimentele private pe care le onorează, dar și la emisiuni televizate și show-uri, acolo unde reușește mereu să facă atmosferă. Totdeauna cu zâmbetul pe buze și cu glume în orice situație din jurul lui, artistul știe foarte bine să delimiteze viața personala de cea profesională și are câteva bariere pe care și le impune.

Atunci când nu este pe scenă, artistul se implică și în viața de familie și încearcă mereu să își surprindă soția, chiar din spusele lui, astfel că nu ezită inclusiv să intre în bucătărie și să pregătească anumite feluri de mâncare pentru ea.

Mai este soția lui Jean de la Craiova geloasă pe artist?

Citește și: Cum se descurcă Jean de la Craiova în bucătărie. Artistul a mărturisit cum este surprins de soție de cele mai multe ori când vine acasă: “A fost o nebunie.”

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Jean de la Craiova, adevăratul motiv pentru care a locuit alături de soacra lui timp de 10 ani: „Mi-a ajutat Dumnezeu și am făcut căsuța, am făcut familia.”

Invitat în cadrul emisiunii Petrecem în familie, moderată de Mirela Vaida, artistul a spus că soția lui nu mai este geloasă, deoarece știe ce are la ușă, iar chiar dacă el vrea să insinueze sau

se ascundă ceva, partenera de viață este singura persoană pe care nu poate să o păcălească. Este de fiecare dată atent în tot ceea ce face și unde merge și evită să se pună în fața unor situații neplăcute. Chiar dacă uneori oferă impresia de anumite situații sau este mai petrecăreț la anumite evenimente, face acest lucru pentru a nu fi rece în fața oamenilor, dar are o barieră foarte bine pusă, de care nu trece niciodată.
Viața artistică oferă posibilitatea de a cunoaște diferite persoane, însă Jean de la Craiova este mereu atent la oamenii importanți din viața lui.  “Cu gelozia, a trecut chestia asta pentru că știe ce are la ușă. Chiar dacă vreau să insinuez, să mint sau să ascund, cred că este singura persoană pe care nu pot să o păcălesc. Știind că întotdeauna trebuie să fiu atent la ceea ce fac și unde merg și sunt un om cu picioarele pe pământ și cuviincios, evit.
Dau eu tentații și dau impresia că… Dar familia e familie și hai să ne oprim. Avem și noi o barieră. Trebuie să fie frumos, că dacă ești rece…”,
a povestit Jean de la Craiova.

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

 Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Jean de la Craiova a vorbit despre prima întâlnire a sa cu soacra: „Mi-am luat placa de la Electrecord și am bătut la ușă. I-am zis că vin de la Electrecord!”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Pan Zhanle i-a bătut recordul lui David Popovici la 100 de metri. Cum a reacţionat înotătorul român: "Am fost puţin luat prin surprindere"

Geta Sterp și soțul său, peripeții în drum spre oi! „Din 5 în 5 minute ni se părea din ce în ce mai greu să ajungem la destinație, pentru că drumul era foarte anevoios.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies