Ce spune Gina Chirilă despre nominalizarea spre eliminare a lui Bogdan Vlădău de la “Survivor România”


#Sâmbătă aceasta, telespectatorii vor afla cine este concurentul dintre cei patru Faimoși propuși spre eliminare – Lino Golden, Bogdan Vlădău, Asiana Peng și Raul Cormos – care va părăsi competiția, în urma voturilor

Se strâng rândurile în echipa Faimoşilor de la “Survivor România”, tensiunea din echipă își spune cuvântul și aceștia au pierdut pentru a treia  oară jocul de imunitate în fața eliminărilor. Astfel, hotărârea echipei, în această săptămână a fost aceea de a nominaliza patru concurenți spre eliminare- Lino Golden, Bogdan Vlădău, Asiana Peng și Raul Cormos. Premiera acestei săptămâni, în consiliul de eliminare, a fost dată de faptul că Asiana și Raul au avut același număr de voturi din partea colegilor, cei doi au intrat automat la propunerea de eliminare.

  Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, este de părere că strategia echipei de a-l propune spre eliminare a fost una pripită, aceasta considerând că Bogdan este un pion important în cadrul echipei, prin echilibrul mental și starea fizică.

“În ceea ce privește nominalizarea lui Bogdan, de a părăși <Survivor România>, nu mi se pare o decizie strategică pentru că îl cunosc foarte bine, este un bărbat foarte puternic, atât fizic cât și psihic.

Este un om important în echipă, poate dovedi mult și are performanțe sportive. Într-adevăr, a avut o săptămână mai puțin productivă la jocuri, dar cred că el promite mult. Este o fire puternică și va demonstra asta pe viitor, dacă nu va fi eliminat!”,  spune Gina Chirilă despre soțul său.

Gina Chirilă
Gina Chirilă

Gina Chirilă mărturisește că îi simte puternic lipsa lui Bogdan Vlădău, dar în același timp, este conștientă de abilitățile lui sportive și îl susține total în această experiență unică, în show-ul “Survivor România”.

Gina Chirilă
Gina Chirilă

“Bogdan este un sprijin moral puternic pentru mine, îmi este foarte dor de el și îi simt lipsa tare, mai ales în această perioadă. Dar, înainte să plece, am vorbit și ne-am asumat amândoi această hotărâre. Ne-am promis că vom fi puternici, că vom rezista. S-a angrenat în acest show de televiziune pentru mine, pentru viitorul nostru copil. Sunt cu sufletul lângă el, el știe asta, cu siguranță simte.

Va dați seama că de abia aștept să îl văd acasă, dar în același timp îl susțin și îmi doresc să rămână în competiție. Îmi doresc să stea cât simte, cât poate el. Și, ce este mai important, să fie bine, să nu se accidenteze ”, adaugă Gina Chirilă.

Mâine seară, de la ora 20:00, în reality-ul “Survivor România”, telespectatorii vor putea afla cine dintre cei patru Faimoși nominalizați va fi eliminat!  

 


Abonează-te pe

Citește și:

De ce sunt atat de emotiva? Motive, cat si cum sa faci pace cu propriile emotii

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

23 SEPTEMBRIE 2021: Horoscop zilnic joi. O zodie primește o propunere de afacere sau sarcini noi la locul de muncă!

Scrisori de dragoste celebre. Cum și-au exprimat iubirea îndrăgostiții vremurilor trecute

Culori de păr pentru femeile cu vârsta de peste 50 de ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a câștigat imunitatea la Asia Express – 21 septembrie 2021. Beneficiile consumului de peşte pentru organism

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri