Ce spune Gina Chirilă despre nominalizarea spre eliminare a lui Bogdan Vlădău de la “Survivor România”


#Sâmbătă aceasta, telespectatorii vor afla cine este concurentul dintre cei patru Faimoși propuși spre eliminare – Lino Golden, Bogdan Vlădău, Asiana Peng și Raul Cormos – care va părăsi competiția, în urma voturilor

Se strâng rândurile în echipa Faimoşilor de la “Survivor România”, tensiunea din echipă își spune cuvântul și aceștia au pierdut pentru a treia  oară jocul de imunitate în fața eliminărilor. Astfel, hotărârea echipei, în această săptămână a fost aceea de a nominaliza patru concurenți spre eliminare- Lino Golden, Bogdan Vlădău, Asiana Peng și Raul Cormos. Premiera acestei săptămâni, în consiliul de eliminare, a fost dată de faptul că Asiana și Raul au avut același număr de voturi din partea colegilor, cei doi au intrat automat la propunerea de eliminare.

  Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, este de părere că strategia echipei de a-l propune spre eliminare a fost una pripită, aceasta considerând că Bogdan este un pion important în cadrul echipei, prin echilibrul mental și starea fizică.

“În ceea ce privește nominalizarea lui Bogdan, de a părăși <Survivor România>, nu mi se pare o decizie strategică pentru că îl cunosc foarte bine, este un bărbat foarte puternic, atât fizic cât și psihic.

Este un om important în echipă, poate dovedi mult și are performanțe sportive. Într-adevăr, a avut o săptămână mai puțin productivă la jocuri, dar cred că el promite mult. Este o fire puternică și va demonstra asta pe viitor, dacă nu va fi eliminat!”,  spune Gina Chirilă despre soțul său.

Gina Chirilă
Gina Chirilă

Gina Chirilă mărturisește că îi simte puternic lipsa lui Bogdan Vlădău, dar în același timp, este conștientă de abilitățile lui sportive și îl susține total în această experiență unică, în show-ul “Survivor România”.

Gina Chirilă
Gina Chirilă

“Bogdan este un sprijin moral puternic pentru mine, îmi este foarte dor de el și îi simt lipsa tare, mai ales în această perioadă. Dar, înainte să plece, am vorbit și ne-am asumat amândoi această hotărâre. Ne-am promis că vom fi puternici, că vom rezista. S-a angrenat în acest show de televiziune pentru mine, pentru viitorul nostru copil. Sunt cu sufletul lângă el, el știe asta, cu siguranță simte.

Va dați seama că de abia aștept să îl văd acasă, dar în același timp îl susțin și îmi doresc să rămână în competiție. Îmi doresc să stea cât simte, cât poate el. Și, ce este mai important, să fie bine, să nu se accidenteze ”, adaugă Gina Chirilă.

Mâine seară, de la ora 20:00, în reality-ul “Survivor România”, telespectatorii vor putea afla cine dintre cei patru Faimoși nominalizați va fi eliminat!  

 


Abonează-te pe

Citește și:

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Un nou sezon al emisiunii “Asta-i România!”, cu reportaje memorabile, începe duminica aceasta, de la ora 14:30

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Cum să scapi de înțepăturile țânțarilor. Efectele neștiute ale uleiurilor esențiale

Horoscop 24 august 2022. Află ce zodie simte o tensiune în familie

Sâmbătă, de la ora 15:00, începe un nou sezon „ROventura”, Incursiune de vis, de pe Plaiul Bâscilor până la Buzău

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
,,Are probleme erotice”. Ce a spus un psiholog despre comportamentul atacatorului Margheritei de la Clejani
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri