Ce spune culoarea ochilor despre personalitatea ta!


Culoarea ochilor poate dezvalui destul de multe si despre personalitatea ta.

 

Ochii negri- este ca esti o persoana plina de viata si pasiune. Nu vei pleca niciodata de la munca inainte de a termina ce ai de facut. Esti competitiv si incerci sa demonstrezi ca esti cel mai bun in ceea ce faci. Persoanele cu ochii negri sunt si destul de secretive si nu se destainuie foarte usor.
Ochii caprui- esti sufletul petrecerii.
Persoanele cu ochi caprui sunt aproapiate de natura si nu le pasa foarte mult de aspectul material. Sunt parteneri de viata foarte iubitori si stiu cum sa isi faca persoanele iubite sa se simta cu totul speciale. In general sunt persoane sarmante, dar cu picioarele pe pamant.
Ochi albastri- Persoanele cu ochi albastri sunt fermecatoare, atractive si foarte prietenoase. Sunt spontani si energetici si traiesc viata la maxim.
Au o tendinta naturala de a-i face pe altii fericiti. Ei vor incerca mereu sa ii ajute pe cei din jurul lor, sunt buni si sinceri. Sunt persoane spirituale si isi doresc o iubire care dureaza o viata, o familie fericita si un partener de viata fidel.
Ochi verzi- au personalitati vibrante care adora aventura si pot accepta tot felul de provocari spontane.
Nu ai vrea sa ii superi sau sa ii ranesti in niciun fel pentru ca sunt persoane razbunatoare. Sunt oratori foarte buni, sunt persoane inteligente care traiesc viata la maxim. Nu le poti sta in cale atunci cand isi doresc ceva foarte mult. Au incredere in fortele proprii si in felul care arata si pot fi aroganti uneori.
Sursa: AcasaTV

Ochii negri- este ca esti o persoana plina de viata si pasiune.

Nu vei pleca niciodata de la munca inainte de a termina ce ai de facut. Esti competitiv si incerci sa demonstrezi ca esti cel mai bun in ceea ce faci. Persoanele cu ochii negri sunt si destul de secretive si nu se destainuie foarte usor.

Oamenii care au acest tip de personalitate fac de doua ori mai mult sex!

Ochii caprui- esti sufletul petrecerii. Persoanele cu ochi caprui sunt aproapiate de natura si nu le pasa foarte mult de aspectul material. Sunt parteneri de viata foarte iubitori si stiu cum sa isi faca persoanele iubite sa se simta cu totul speciale. In general sunt persoane sarmante, dar cu picioarele pe pamant. 

Ochi albastri- Persoanele cu ochi albastri sunt fermecatoare, atractive si foarte prietenoase. Sunt spontani si energetici si traiesc viata la maxim. Au o tendinta naturala de a-i face pe altii fericiti. Ei vor incerca mereu sa ii ajute pe cei din jurul lor, sunt buni si sinceri. Sunt persoane spirituale si isi doresc o iubire care dureaza o viata, o familie fericita si un partener de viata fidel.

Culoarea pe care o alegi pentru unghiile tale spune multe despre personalitatea ta!

Ochi verzi- au personalitati vibrante care adora aventura si pot accepta tot felul de provocari spontane. Nu ai vrea sa ii superi sau sa ii ranesti in niciun fel pentru ca sunt persoane razbunatoare. Sunt oratori foarte buni, sunt persoane inteligente care traiesc viata la maxim. Nu le poti sta in cale atunci cand isi doresc ceva foarte mult. Au incredere in fortele proprii si in felul care arata si pot fi aroganti uneori.

Sursa: AcasaTV


Abonează-te pe

Citește și:

Sfântul Nectarie 2021: Cine a fost Sfântul Nectarie, vindecătorul de cancer

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

Sfântul Mina 2021: Cine a fost Sfântul Mare Mucenic Mina, ocrotitorul celor păgubiți

Bianca Drăgușanu își mai dorește cel puțin un copil! Vedeta a făcut anunțul în direct

DESCOPERĂ: Cine a fost Sfântul Atanasie Todoran, cel care a fost tras pe roată la 104 ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este Alina Laufer. Biografie: data nașterii, căsătorie, divort, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri