Ce și-a cumpărat Theo Rose din primii bani câștigați dintr-un premiu. “Când luai 2000 de lei, erau o grămadă de bani.”

Ce și-a cumpărat Theo Rose din primii bani câștigați dintr-un premiu. “Când luai 2000 de lei, erau o grămadă de bani.”
Ce și-a cumpărat Theo Rose din primii bani câștigați dintr-un premiu. “Când luai 2000 de lei, erau o grămadă de bani.”

Theo Rose a vorbit despre primii bani câștigați și lucrurile cumpărate din ei.

Theo Rose, îndrăgita și iubita artistă, este apreciată pentru sinceritatea ei și umorul de care dă dovadă în toate situațiile din viață, Iar atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional, aceasta se poate declara fericită și împlinită pentru toate realizările sale de la viață.

Nu a ajuns cunoscută peste noapte și nici nu a câștigat sume de bani rapid, astfel că, în cadrul podcastului DRIVE IN WITH Andrei Niculae, tânăra a vorbit despre toate evenimentele la care a cântat gratis sau a prezentat pe gratis, unde a devenit și cunoscută

sau a căpătat experiență. Astfel, până și banii câștigați din trofee erau sume importante pentru ea, mai ales când vorbim de 2000 de lei, iar prima dată și-a cumpărat o pereche de skateuri cu rotițe din acei bani, cu care se dădea pe holurile școlii, iar restul sumei i-a oferit fratelui său.

“Bani mai serioși erau și cei pe care îi câștigam din trofeu. Când luai 2000 de lei, erau o grămadă de bani.

Prima data mi-am luat o pereche de skateri cu rotiță, ne dădeam pe coridor la școală și restul i-am dat fratelui meu că era adolescent.”, a povestit Theo Rose.

Cum arată dressingul lui Theo Rose

Citește și: De ce își dorește Theo Rose ca fiul ei să urmeze o școală în mediul rural. Ce alegere va face, până la urmă, pentru Sasha?. „Eu am crescut foarte frumos acolo și am încredere în comunitatea aia.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Theo Rose, discuție neașteptată cu Irina Loghin! Ce a pățit artista când a plecat de la părinții săi: „Carafa aia am dat-o gata. Mă sunase doamna Irina Loghin cu o intenție extraordinară.”

Artista a mai povestit că de curând și-a făcut un dressing, care are și două părți de vitrine. Nu este genul de persoană care să investească în multe lucruri sau foarte scumpe, astfel că a spus că nu are ce să pună frumos în ele, genți sau pantofi, ci se mulțumește cu accesoriile

pe care le deține. Chiar dacă apare de foarte multe cu ținute extravagante, în show-uri sau în emisiunile TV, vedeta le împrumută, tot din spusele ei, și preferă să se îmbrace cu ce îi este comod și se simte confortabil. 

Citește și: Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp- kanald.ro

Citește și: Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident, în timp ce se aflau în excursie. O persoană a murit- stirilekanald.ro

“Mi-am făcut acum un dressing care are și două părți de vitrine. Alea sunt potrivite femeilor care investesc în pantofi, genți, chestii de expus. Eu nu am, am pus alea de am eu, un ghiozdan cu niște accesorii.”, a mai povestit îndrăgita artistă.

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Theo Rose, discuție neașteptată cu Irina Loghin! Ce a pățit artista când a plecat de la părinții săi: „Carafa aia am dat-o gata. Mă sunase doamna Irina Loghin cu o intenție extraordinară.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Irinel Columbeanu, timp de calitate alături de fiica sa, după sosirea în România! Cum își petrec Irinel și Irina Columbeanu momentele tată-fiică?

VIDEO Irinuca a ajuns în România! Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica în aeroport și a îmbrățișat-o timp de minute întregi: „Sunt emoționat”

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies