De ce își dorește Theo Rose ca fiul ei să urmeze o școală în mediul rural. Ce alegere va face, până la urmă, pentru Sasha?. „Eu am crescut foarte frumos acolo și am încredere în comunitatea aia.”

De ce își dorește Theo Rose ca fiul ei să urmeze o școală în mediul rural. Ce alegere va face, până la urmă, pentru Sasha?. „Eu am crescut foarte frumos acolo și am încredere în comunitatea aia.”
De ce își dorește Theo Rose ca fiul ei să urmeze o școală în mediul rural. Ce alegere va face, până la urmă, pentru Sasha?. „Eu am crescut foarte frumos acolo și am încredere în comunitatea aia.”

Theo Rose a vorbit despre alegerile legate de școala fiului său.

Theo Rose se poate declara o mamă fericită și împlinită, deoarece îi merge mai bine ca niciodată, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Invitată în cadrul podcastului DRIVE IN WITH Andrei Niculae, Theo Rose a făcut mai multe mărturisiri emoționante, printre care a ajuns să vorbească și despre alegerile legate de școala fiului ei, Sasha, dar și motivul pentru care ea și-ar da copilul la școală la care a învățat, în comuna în care s-a născut. 

„Eu l-aș da la școală publică, dar la țară. Eu cunosc lumea de acolo, cunosc oamenii, oamenii știu cum suntem noi, eu am crescut foarte frumos acolo și am încredere în comunitatea aia. La Izvoare, comuna Izvoare, județul Prahova. Acolo l-aș da, dacă ar fi după mine. Avem, în schimb, o școală privată foarte aproape de casa noastră. Probabil o va urma pe aia. E o școală mișto, în limba engleză, plus că o să-l pregătească cum îl pregătim acasă, ce activități întreprindem acolo.”,
a mărturisit Theo Rose.

Cum încearcă Theo Rose să se împartă între proiectele profesionale și familie

Citește și: Theo Rose, discuție neașteptată cu Irina Loghin! Ce a pățit artista când a plecat de la părinții săi: „Carafa aia am dat-o gata. Mă sunase doamna Irina Loghin cu o intenție extraordinară.”

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cum au fost părinții lui Theo Rose în adolescența ei și de ce anume îi era frică tatălui artistei. „Mama m-a păruit calumea.”

Theo Rose a vorbit și despre cum s-a simțit rolul de mamă pentru ea, mai ales în primele luni de viață ale fiului ei, deoarece aceasta și-a reluat activitatea la puțin timp după ce a născut.

În momentul în care a început să accepte foarte multe proiecte, și-a dat seama cât de înghesuit îi este programul, iar viața ei a devenit mai complicată și nu știa ce a lovit-o din toate părțile. Încetul cu încetul, aceasta a început să prioritizeze activitățile și să stea mult mai mult cu fiul ei, fără să mai neglijeze viața de familie. „ A fost greu în primele luni pentru că mi-am reluat activitatea la două luni după ce l-am născut și nu am știut ce m-a lovit.
Eu am zis „Da” la toate acelea, dar nu știam că vor fi atât de înghesuite. Era complicat, iar de la un punct încolo am început să mai tai din ele.”,
a mai spus tânăra artistă.

Theo Rose și Sasha
Theo Rose și Sasha[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum au fost părinții lui Theo Rose în adolescența ei și de ce anume îi era frică tatălui artistei. „Mama m-a păruit calumea.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Patrick vrea să intre într-o cunoaștere cu Teodora și renunță la orice fel de interacțiune cu Alexandra! Ce spune concurenta despre această situație: „Nu îmi inspiră încredere.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies