Ce sentimente mai are acum Marina Almășan pentru Victor Socaciu. Ce mărturisiri a făcut despre povestea de iubire dintre ei: “Iubirea adevărată nu moare.”

Ce sentimente mai are acum Marina Almășan pentru Victor Socaciu. Ce mărturisiri a făcut despre povestea de iubire dintre ei: “Iubirea adevărată nu moare.”
Ce sentimente mai are acum Marina Almășan pentru Victor Socaciu. Ce mărturisiri a făcut despre povestea de iubire dintre ei: “Iubirea adevărată nu moare.”

Marina Almășan a vorbit despre prima dragoste adevărată, cea cu Victor Socaciu.

Marina Almășan, cunoscuta și îndrăgita prezentatoare TV, care a adunat ani la rând telespectatorii în fața micilor ecrane, și-a deschis sufletul și a vorbit, pe lângă partea profesională, și despre viața personală și iubire, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Aceasta a recunoscut că a fost cu adevărat îndrăgostită de Victor Socaciu și a fost prima dragoste după cea adolescentină, iar în momentul în care acesta i-a spus că își dorește o familie și un copil cu ea, a fost cel mai fericită femeie din lume.

Mulți ani la rând, iubirea făcea parte din casă, cu excepția ultimilor doi ani, în care au trăit niște sentimente de derută. Celebrul artist a decedat în anul 2021. 

„Am fost. (Nr. îndrăgostită de Victor Socaciu). Cred ca fost prima îndrăgosteală după acea primă iubirea adolescentină și îmi place să cred că și reciproc a fost adevărată, chiar dacă Victor a avut o viață romanțata puternic, așa cum au avut multe dintre vedetele vremii.

Avea foarte multe admiratoare muzica lui, foarte multe fane. Îmi place să cred că atunci când m-a cunoscut pe mine, s-a produs o schimbare și au observat și cei din jur o schimbare la el. Mi-a spus și el că vrea să se așeze la casa lui, să aibă o familie liniștită, că își dorește foarte mult un băiat și am fost cea mai mândră femeie din lume în momentul în care l-am născut pe Victoraș.
Restul anilor au fost momentul în care iubirea era încă un membru în familia noastră. Noi eram patru+ 1. Acel+ 1 a fost iubirea, cu excepția ultimelor doi ani, a fost iubire mare la noi în casă și se vedea. Ea poate să aibă niște momente de derută, în care să nu mă înțelegi ce se întâmplă, faci poate gesturi greșite, dar iubirea adevărată nu moare.”,
a
spus Marina Almășan.

Ce simte Marina Almășan acum pentru Victor Socaciu

Citește și: Corecțiile pe care le primea Marina Almășan în adolescență de la tatăl ei! Bărbatul nu i-a spus niciodată că o iubește „Probabil așa s-a legat între noi o distanță.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Victor Socaciu
Victor Socaciu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: A copiat-o Andreea Marin pe Marina Almășan în formatul emisiunilor realizate? Ce spune prezentatoarea TV despre invidiile de atunci. „Cum să nu se stârnească în tine o mică revoltă?”

Întrebată ce simte acum pentru Victor Socaciu, aceasta a recunoscut ceva ce a spus că pe mulți îi deranjează, și anume că ea încă îl mai iubește și că este mereu prezent în discuțiile ei din familie sau cu cei care l-au cunoscut cu adevărat.

Chiar dacă ultimii doi ani nu au mai fost așa cum și-ar fi dorit ea, a uitat toată partea urâtă și a rămas doar povestea de dragoste frumoasă dintre ei.

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

  „O să aduc cartea mea, care este un manifest al iubirii mele pentru Victor, chiar dacă s-a întâmplat mult prea târziu în formă scrisă și pot să spun cu curaj, chiar dacă lucrul acesta i-a scos din minți pe unii, pot spune că da, îl iubesc și acum foarte mult pe Victor și iubesc amintirile noastre și viața noastră împreună. El e acolo, e acasă la noi, vorbesc mult despre el cu cei care l-au cunoscut, părinții mei își amintesc de el cu drag, și chiar dacă finalul căsniciei noastre nu a fost unul frumos, după ce au trecut anii s-a uitat partea urâtă și a rămas cea frumoasă.”, a mai adăugat vedeta TV.

Marina Almășan
Marina Almășan[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

A copiat-o Andreea Marin pe Marina Almășan în formatul emisiunilor realizate? Ce spune prezentatoarea TV despre invidiile de atunci. „Cum să nu se stârnească în tine o mică revoltă?”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

VIDEO. Charlotte Dujardin, primele declarații după ce a fost acuzată că abuzează caii: "Îmi cer scuze sincer pentru comportamentul meu"

Provocări amuzante pentru prieteni. 5 idei inedite pentru seri de neuitat cu gașca

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante


Cookies