A copiat-o Andreea Marin pe Marina Almășan în formatul emisiunilor realizate? Ce spune prezentatoarea TV despre invidiile de atunci. „Cum să nu se stârnească în tine o mică revoltă?”

A copiat-o Andreea Marin pe Marina Almășan în formatul emisiunilor realizate? Ce spune prezentatoarea TV despre invidiile de atunci. „Cum să nu se stârnească în tine o mică revoltă?”
A copiat-o Andreea Marin pe Marina Almășan în formatul emisiunilor realizate? Ce spune prezentatoarea TV despre invidiile de atunci. „Cum să nu se stârnească în tine o mică revoltă?”

Marina Almășan a vorbit despre emisiunile realizate de ea și de Andreea Marin și dacă existau invidie între ele.

Marina Almășan, cunoscuta și îndrăgita prezentatoare a emisiunilor pentru televiziunea publică, a realizat numeroase show-uri și a ținut telespectatori în fața televizoarelor timp de ani de zile, în aceeași perioadă în care și Andreea Marin era gazda unei emisiuni cunoscute. Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Marina Almășan a fost întrebată dacă în realizarea emisiunilor sale a fost copiată de Andreea marin, iar aceasta spune că nu s-a ajuns până acolo, deoarece formatul era unul străin, însă recunoscut că invidiat-o, însă o invidie profesională și fără ură feminină.

Recunoaște că i-ar fi plăcut și ei să arate la fel ca „Zâna Surprizelor” și să aibă apariții impecabile, însă era la început în cariera sa din televiziune.  „Ea nu m-a copiat (nr. Andreea Marin), pentru că formatul lor era unul străin. Știu, că de regulă, invitații se feresc să spună lucruri care deranjează. Eu am să spun că da, am invidiat-o, dar am invidiat-o cumva profesional și fără ură feminină.
Sigur că mi-ar fi plăcut și mie să am 2 metri, să am picioare lungi, să stea pe mine rochiile așa cum stăteau pe Andreea Marin. Eu am ajuns dintr-un institut de cercetare pe platourile de televiziune, deci eram un om foarte rudimentar în aparițiile mele, dar nu neapărat de asta mă uitam, să zic, mai strâmb către colega mea pe care o prețuiesc și o iubesc și suntem bune amice.”
, a spus Marina Almășan.

Ce a deranjat-o pe Marina Almășan la edițiile Andreei Marin moderate la acea vreme

Citește și: Marina Almășan și Georgică Cornu s-au despărțit după 12 ani de relație! Care este motivul separării: „S-au creat tensiuni, alimentate în principal de neputința lui de a lua taurul de coarne.”

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Eu îi înțeleg frustrările, răutățile. Va ajunge să se înece cu propriul venin.” Ce acuzații i-a adus Marina Almășan, Brândușei Simion, văduva lui Victor Socaciu

Există un lucru care a deranjat-o pe Marina Almășan, însă nu neapărat la adresa colegei sale, ci mai degrabă la modul în care televiziunea oferea sume uriașe de bani pentru o singură ediție a Andreei Marin, în schimb, ea nu primea absolut nicio sumă pentru emisiunile sale.

S-a stârnit în ea o mică revoltă, însă nu neapărat invidie și nu l-a adresa celei care modera emisiunea. A mai adăugat că Andreea Marin era exact ce trebuie pentru emisiunea de sambătă seară.  „M-a deranjat că pentru o ediție a emisiunii ei, televiziunea dădea 37.000 de euro, iar pentru emisiunile mele 0. Și cum să nu se stârnească în tine o mică revoltă? Nu neapărat invidia, o mică revoltă, și nu la adresa Andreei Marin.
Ea era nevinovată, era foarte bine acolo unde era, frumoasă, deșteaptă, strălucitoare, exact așa cum trebuia la o emisiune de sambătă seara. Eu eram la prânz.”
, a mai spus Marina Almășan.

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

Marina Almășan
Marina Almășan[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Mi-a căzut cerul în cap. Mi-au descoperit niște probleme congenitale la inimă.” Radu Almășan de la Bosquito, despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Colpan, “pusă la zid” de Bora

Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies