Ce se mananca, astazi, de Intrarea Maicii Domnului in biserica


Pestele cu legume este foarte bun si in acelasi timp sanatos. Incearca o reteta simpla, pe care poti sa o prepari oricand.

Ingrediente:

    4 bucati file peste alb
    2 dovlecei, feliati
    2-3 morcovi, taiati pe lungime
    60 g unt
    4 catei de usturoi, zdrobiti
    2 linguri zeama de lamaie
    2 linguri coriandru tocat
    sare
    piper

Mod de preparare:

Preincalzesti cuptorul la 190 grade Celsius. Calesti intr-o oala usturoiul in untul topit. Amesteci cu zeama de lamaie. Condimentezi cu coriandru, sare si piper, dupa gust. Tai 4 patrate de hartie de copt si asezi legumele in centru. Pui peste ele cate o bucata de peste. Le stropesti cu sosul de unt si usturoi si le impaturesti ca pe niste pachetele. Le asezi intr-o tava si le dai la cuptor 15-20 de minute. Servesti pestele dupa ce s-a racit putin.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Oana Radu, complet nemachiată! Uite cum arată artista când se trezeşte dimineaţa!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri