Ce se întâmplă în aceste momente cu Ionuț Jaguarul! Fostul războinic de la Exatlon s-a întors din Spania! Unde a ales să stea în ”carantină”


Ionuț Jaguarul a revenit din România și, acum, s-a...cantonat la munte


In articol:

Ionuț Jaguarul a fost, de departe, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Exatlon! Puterea lui de a luptă, indiferent de accidentările pe care le-a suferit, felul simplu, dar și traiul greu dus în Republica Dominicană, toate adunate i-a determinat pe telespectatori să îl voteze masiv, inclusiv în finală. Mulți de altfel au și spus că el a fost adevăratul câștigător al sezonului 1.

Jaguarul a stat o perioadă, în Alicante

După Exatlon, Ionuț s-a întors pe ringul de box, și, la fiecare intrare în gale, a ieșit învingător. Din păcate, deși avea programate meciuri importante în acest sezon de primăvară și cariera era în ascensiune, pandemia de coronavirus l-a determinat și pe el să se izoleze. Inițial, a surprins pe toată lumea cu decizia de a pleca din România tocmai în Spania, țară cu foarte multe persoane infectate cu COVID-19. Totuși, zona în care a fost el a fost una bună, fără pericol, și anume în Alicante.

Citeste si: Nela, fosta sotie a lui Ionut Jaguarul, e distrusa! A facut anuntul: "Odihneste-te in pace suflet drag"

Citeste si: Gestul uluitor făcut de faimosul Ion Surdu la scurt timp după Exatlon! ”Imediat ce mi-au intrat banii în cont, i-am transferat copilului! Așa am simțit”! Detalii exclusive

”Ionuț se află la Allicante, loc în care el se duce de mai multe ori pe an în general. Acum, deși în Spania, situația este mai mult decât critică, fiindcă numărul deceselor se apropie de cel al Italiei, Jaguarul este într-un loc sigur, în care coronavirului nu a făcut ravagii. În plus, acolo are toate condițiile de a se pregăti pentru meciurile importante din toamnă”, au dezvăluit apropiații finalistului Exatlon pentru WOWbiz.ro în urmă cu câteva săptămâni.

Ionuț Jaguarul a revenit în România! ”A ales să stea în izolare la munte, la Brașov”

Sportivul nu a rezistat însă departe de casă și, de ceva timp, Ionuț Jaguarul a revenit în România și, cum era normal, a intrat în...”cantonament”! ”Dacă toți se așteptau ca Ion să se ducă la Galați, orașul în care locuiește, ei bine, el a luat o altă decizie. A ales să stea în izolare la munte, la Brașov, unde se poate antrena și se poate și relaxa, alături de prieteni, maxim trei, așa cum prevede ordonanța”, au comentat apropiații fostului războinic.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Nelson Mondialu, casa de la țară: „I-am luat casă să-i fac vecini cu voi!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Exatlon
Parteneri