Ce să nu faci înainte de sex

Ce să nu faci înainte de sex
Ce să nu faci înainte de sex

Chiar dacă poate că nu vă gândiți că există anumite lucruri de care trebuie să țineți cont înainte de a petrece o noapte minunată alături de partener, ele chiar există.

Aflați cum puteți evita anumite situații neplăcute în astfel de momente care ar trebui să fie cât mai perfecte cu putință, din rândurile următoare.

 

Ce să nu faci înainte de sex

NU lua antihistamice

Aceste antihistamice au efect la nivelul membranelor mucoase. Prin intermediul acestora, membranele mucoase se vor usca pentru a elimina congestia nazală.

Iar totodată nu doar acestea se vor usca, ci și alte părți ale corpului, unde chiar nu îți vei dori.

NU mânca alimente picante

Din cauza acestor alimente picante, precum jalapeños, vor apărea gaze, dar și balonare. În plus, dacă vei consuma astfel de alimente, este posibil să îți mai rămână resturi sau diverse substanțe pe mâini, care pot ajunge în anumite zone unde nu îți vei dori, cauzând chiar senzații de arsură sau usturime.

Mai mult de atât, aceste alimente picante pot emana un miros total neplăcut în anumite zone.

viata sexuala

Citeste si: Cei mai doriti barbati ai horoscopului: zodii irezistibile

NU consuma prea mult alcool

Chiar dacă vei alege să îți începi seara prin a consuma ceva, nu trebuie să o faci în exces. În caz contrar, este foarte posibil să afecteze toate simțurile de care ai nevoie într-un asemenea moment romantic.

Există chiar și un studiu care susține acest lucru, iar cu până la 11% dintre persoanele care au consumat alcool în exces, atât femeile, cât și bărbații, nu au mai ajuns atât de repede în punctul în care își doresc într-un astfel de act intim.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

NU folosi apă de gură pe bază de alcool

Trebuie să eviți cât se poate de mult să folosești fie periuța de dinți electrică, fie apa de gură pe bază de alcool. Acest lucru poate cauza expunerea la bolile cu transmitere sexuală. În ceea ce privește apa de gură pe bază de alcool, va usca și va irita mucoasa, iar periuța de dinți electrică nu va face decât să provoace răni.

Prin urmare, sunteți expuși la boli cu transmitere sexuală, dacă recurgeți la astfel de lucruri.

pot sa ma epilez inainte de sex

Citeste si: DESCOPERĂ: Patru tehnici prin care femeile pot simți mai multă plăcere în timpul actului sexual

NU te epila

Bineînțeles că fiecare femeie în parte își dorește să fie cât mai frumoasă și cât mai îngrijită pentru acest moment intim, însă fix înainte nu se recomandă deloc să vă epilați. Măcar cu o zi înainte vă puteți epila, astfel încât pielea

va avea timp să se vindece, însă în aceeași zi, niciodată, pentru că zona va fi foarte sensibilă și epilarea poate duce la exfolierea primului strat de piele. Prin urmare, veți avea parte de tăieturi, bubițe sau chiar infecții de herpes sau HPV. Nu uitați totuși să aplicați o cremă după ce v-ați epilat.

NU folosiți mâncare

Chiar dacă în anumite seri vă doriți să aveți parte și de alte momente alături de partener, lăsați totuși mâncarea deoparte, pentru alte momente.

În caz contrar, sunteți iar expuși la infecții. Alimentele precum frișca, mierea sau ciocolată conțin zahăr care vă poate crea în mod clar infecții nedorite.

cum evit momentele neplacute din timpul actului sexual

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citeste si: CITEȘTE: Top 10 alimente afrodisiace pentru bărbați și femei care cresc apetitul sexual

NU consumați alimente care pot avea efecte adverse în corp

Se recomandă să nu consumați fasole, ceapă sau usturoi, produse din soia, brânză sau carne procesată. Fasolea conține oligozaharide (molecule de zahăr), pe care organismul le descompune foarte greu și nu complet. Prin urmare, veți avea crampe abdominale și gaze, ceea ce nu vă doriți în astfel de momente.

Atât ceapa, cât și usturoiul pot provoca un miros corporal neplăcut. Prin urmare, dacă îți dorești să ai parte de o noapte de neuitat alături de partener, evită să mănânci cele două alimente. De asemenea, nici produsele din soia nu se recomandă din cauza faptului că dețin fitoestrogeni, care afectează echilibrul hormonal. Acest lucru se poate întâmpla atât la femei, cât și la bărbați.

În ceea ce privește brânza, aceasta poate provoca tulburări hormonale din cauza substanțelor pe care le conține și care pot duce chiar la disconfort stomacal și balonare, de care la fel, nu avem nevoie și nu ne dorim. Iar nu în ultimul rând, carnea procesată. Dacă ați cumpărat mâncare acoperită în ambalaj de plastic și nu ați consumat-o imediat după achiziție, este posibil ca produsul să fie alterat. Prin urmare, va provoca tulburări digestive imediat după ce l-ați mâncat.

pot manca orice inainte de sex

Citeste si: CITEȘTE: Tehnici si poziții sexuale în perioada menstruației



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

În cât timp poți rămâne însărcinată

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cei mai doriti barbati ai horoscopului: zodii irezistibile

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies