Ce sa lasi in spate in 2017, in functie de zodia ta, ca sa primesti 2018 cu bucurie


2017 a fost un an plin cu reuşite, dar presărat şi cu eşecuri. E firesc, mereu se întâmplă la fel. Probabil că ai învăţat nişte lecţii pe care anul trecut sigur nu le ştiai.

Acum, spre final de an, vrem să-ţi spunem ce ar trebui să laşi în spate în funcţie de zodie, pentru a primi anul 2018 cu mai mult entuziasm!

Berbec

Îţi stabileşti obiective măreţe şi le faci praf. Este minunat, dar uneori e mai important să fii realist cu privire la aceste scopuri.

Nimeni nu-ţi spune să ai standarde scăzute, dar nu te mai învinovăţi atunci când lucrurile nu merg întotdeauna aşa cum vrei. E timpul să laşi dezamăgirea în urmă, în 2017.

Dacă eşti constant dezamăgit de realizările tale, deoarece crezi că ai fi putut face mai mult, nu vei putea aprecia niciodată toate lucrurile pe care le-ai realizat.

Taur

Eşti persoana la care apelează toată lumea. Eşti de încredere şi ceilalţi ştiu asta. Îţi place să-i ajuţi pe oameni cu problemele lor şi uneori le neglijezi pe ale tale.

Continuă să ajuţi, dar în noul an, asigură-te că-ţi faci timp şi pentru tine. Nu ai întotdeauna soluţia pentru problemele tuturor. Şi e în regulă. Meriţi să ai mai multă grijă de tine şi de sănătatea ta mintală.

Abia apoi îi vei putea ajuta pe alţii.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Jador, achiziţie BOMBĂ, de peste 100.000 de euro! Uite ce-şi cumpără solistul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri