Ce s-a întâmplat cu Beni după ce a plecat de la familia Sterp și a ajuns din nou la familia sa naturală: „Am plâns”


Copilul a povestit cu lacrimi în ochi de ce întâmplă cu el, după ce s-a întors la familia sa naturală.


In articol:

După mai multe luni de absență, Geta Sterp a decis să spună ce s-a întâmplat cu micuțul Beni, copilul de care familia Sterp a avut grijă timp de câteva luni.

După ce familia lui Beni a făcut plângere la Poliție, copilul a ajuns la mama sa. Geta Sterp a povestit pe canalul său de Youtube că s-a bucurat să îl revadă pe tânăr, mai ales că în ultima perioadă nu a mai reușit să ia legătura cu acesta, deoarece i s-a stricat telefonul mobil.

„Astăzi eram la magazin și a venit Beni la mine. Nu mi-a venit nici mie să cred când l-am văzut, pentru că foarte mulți dintre voi nu știți, dar el nu mai locuiește la noi de vreo luni, trei chiar, de când au fost problemele care au fost. El s-a întors acasă și pot să zic că nici nu am mai păstrat legătura de atunci, deoarece și-a spart telefonul.

Nu prea am mai avut cum să vorbim.

Ne-am mai întâlnit prin oraș când și când, dar mai rar. Astăzi a venit până la noi la magazin și l-am adus până la noi acasă, în vizită. A fost cu noi pe la oi și am vrut să filmăm un vlog, să povestim ce mai face, cum e, ce a mai făcut în tot acest timp.

Am fost triști cumva, și noi, și el. Ne-am atașat de el, îl trimiteam la școală, am încercat să îi dăm o educație bună și cred că și el s-a atașat foarte tare de noi.", a mărturisit Geta Sterp, în ultimul vlog al său, postat pe canalul personal de Youtube.

Beni si Geta Sterp

Beni si Geta Sterp s-au revazut

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: "Am plâns!" Beni, cu ochii în lacrimi. Își dorește să se întoarcă la familia Sterp, dar decizia autorităților îi pune bețe-n roate

Beni a renunțat la școală

La rândul său, Beni a dezvăluit ce s-a întâmplat cu el după ce s-a întors la familia sa. Potrivit acestuia, prietenii săi l-au uitat. În plus, acesta nici nu a mai mers la școală, lucru pe care îl făcea în perioada în care locuia la mama Geta. Întreaga familie Sterp l-a susținut pe copil să își continue studiile, iar acum Beni regretă foarte mult că nu mai stă cu ei:

„Am plâns. M-am atașat foarte tare de voi. Voi îmi dădeați o mâncare caldă, o îmbrățișare și mie mi-a fost așa...în tot timpul ăsta. Aici eram tratat ca un prinț.

Familia în loc să se mulțumească pentru că aici aveam tot ce voiam eu, îmi făceam un viitor...Spuneam mai multe, dar nu mai spun, că acum nu mai stau aici (n.r. la familia Sterp) și mă mai cert și cu ăia de acolo (n.r. cu părinții lui).", a declarat Beni, în cadrul vlogului amintit.

Citeste si: Mona de la „Puterea Dragostei”, a ajuns pe mâinile medicului estetician. Ce schimbare a făcut fosta concurentă


Abonează-te pe

Citește și:

„În sfârşit ne-am întâlnit toţi trei!” Beni, copilul de suflet al familiei Sterp are din nou zâmbetul pe buze

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Iancu Sterp, amenințat de Ovidiu Neveu, înainte de meci: „Unul dintre noi trebuie să moară”

Mama Geta, cu ochii în lacrimi! De ce a început să plângă „Și vine și al doilea bebe! I-au despărțit...”

Câte calorii are un măr

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
La ce este bun bicarbonatul de sodiu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri