Ce s-a întâmplat cu Beni după ce a plecat de la familia Sterp și a ajuns din nou la familia sa naturală: „Am plâns”

Beni
Beni si Geta Sterp

Copilul a povestit cu lacrimi în ochi de ce întâmplă cu el, după ce s-a întors la familia sa naturală.

După mai multe luni de absență, Geta Sterp a decis să spună ce s-a întâmplat cu micuțul Beni, copilul de care familia Sterp a avut grijă timp de câteva luni.

După ce familia lui Beni a făcut plângere la Poliție, copilul a ajuns la mama sa. Geta Sterp a povestit pe canalul său de Youtube că s-a bucurat să îl revadă pe tânăr, mai ales că în ultima perioadă nu a mai reușit să ia legătura cu acesta, deoarece i s-a stricat telefonul mobil.

„Astăzi eram la magazin și a venit Beni la mine. Nu mi-a venit nici mie să cred când l-am văzut, pentru că foarte mulți dintre voi nu știți, dar el nu mai locuiește la noi de vreo luni, trei chiar, de când au fost problemele care au fost. El s-a întors acasă și pot să zic că nici nu am mai păstrat legătura de atunci, deoarece și-a spart telefonul.

Nu prea am mai avut cum să vorbim.

Ne-am mai întâlnit prin oraș când și când, dar mai rar. Astăzi a venit până la noi la magazin și l-am adus până la noi acasă, în vizită. A fost cu noi pe la oi și am vrut să filmăm un vlog, să povestim ce mai face, cum e, ce a mai făcut în tot acest timp.

Am fost triști cumva, și noi, și el. Ne-am atașat de el, îl trimiteam la școală, am încercat să îi dăm o educație bună și cred că și el s-a atașat foarte tare de noi.", a mărturisit Geta Sterp, în ultimul vlog al său, postat pe canalul personal de Youtube.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Beni si Geta Sterp
Beni si Geta Sterp s-au revazut[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: "Am plâns!" Beni, cu ochii în lacrimi. Își dorește să se întoarcă la familia Sterp, dar decizia autorităților îi pune bețe-n roate

Beni a renunțat la școală

La rândul său, Beni a dezvăluit ce s-a întâmplat cu el după ce s-a întors la familia sa. Potrivit acestuia, prietenii săi l-au uitat. În plus, acesta nici nu a mai mers la școală, lucru pe care îl făcea în perioada în care locuia la mama Geta.

Întreaga familie Sterp l-a susținut pe copil să își continue studiile, iar acum Beni regretă foarte mult că nu mai stă cu ei:

„Am plâns. M-am atașat foarte tare de voi. Voi îmi dădeați o mâncare caldă, o îmbrățișare și mie mi-a fost așa...în tot timpul ăsta. Aici eram tratat ca un prinț.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Familia în loc să se mulțumească pentru că aici aveam tot ce voiam eu, îmi făceam un viitor...Spuneam mai multe, dar nu mai spun, că acum nu mai stau aici (n.r. la familia Sterp) și mă mai cert și cu ăia de acolo (n.r. cu părinții lui).", a declarat Beni, în cadrul vlogului amintit.

Citeste si: Mona de la „Puterea Dragostei”, a ajuns pe mâinile medicului estetician. Ce schimbare a făcut fosta concurentă



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Iancu Sterp, amenințat de Ovidiu Neveu, înainte de meci: „Unul dintre noi trebuie să moară”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Mama Geta, cu ochii în lacrimi! De ce a început să plângă „Și vine și al doilea bebe! I-au despărțit...”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies