Ce reactie a avut Diana Belbita cand a vazut ca Larisa a fost eliminata de la Exatlon? "Printesa Razboinica" a reactionat imediat

Ce reactie a avut Diana Belbita cand a vazut ca Larisa a fost eliminata de la Exatlon?
Ce reactie a avut Diana Belbita cand a vazut ca Larisa a fost eliminata de la Exatlon? "Printesa Razboinica" a reactionat imediat

Larisa a fost eliminata de la Exatlon. Dupa un joc de Arena greu si multe tensiuni in echipa care acum mai numara doar doi membri, ultima fata din echipa Faimosilor se pregateste sa vina acasa.

Decizia a fost luata de public, de catre telespectatori. Cei de acasa au fost nevoiti sa aleaga intre Larisa si Vladimir Draghia.

 

"Ma bucur ca a ramas Vlad si nu stiu daca ar trebui sa zic dar ei tot vorbeau intre ei ca eu o sa raman pana in final, doar pentru ca sunt fata. Ma bucur ca s-a intamplat asa si nu au avut dreptate.

Ma bucur ca a ramas Vlad, merita sa ramana pana in finala. Eu, acum ca am ajuns aici, dupa ce am discutat, chiar cred ca asta a fost scopul, ca eu sa trec peste decesul tatalui meu si sa fac un prim pas pentru a ma schimba.", a spus Larisa.

 

Cand a vazut rezultatul, Diana Belbita a reactionat imediat. Vezi ce a spus in GALERIA FOTO.

 Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

O vei vedea pe Bianca Dragusanu la Exatlon, in costum de baie? Vedeta Kanal D spune adevarul. Merge sau nu in Dominicana?

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

VIDEO. Gestul controversat făcut de Sânziana Negru la Electric Castle 2024 Sper sa fie trasă la răspundere pentru acest comportament

EXATLON 18 mai. Tensiuni la finalul meciului Romania-Columbia! Freddy Rincon, acuzatii la adresa lui Ionut "Jaguarul"

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies