Ce problemă au întâmpinat în vacanță Mădălin Ionescu și soția lui, Cristina? „Pe holuri e nebunie. Le aud și rinichii.”

Ce problemă au întâmpinat în vacanță Mădălin Ionescu și soția lui, Cristina? „Pe holuri e nebunie. Le aud și rinichii.”
Ce problemă au întâmpinat în vacanță Mădălin Ionescu și soția lui, Cristina? „Pe holuri e nebunie. Le aud și rinichii.”

Mădălin Ionescu a vorbit pe rețelele de socializare ce probleme întâmpină în vacanța în care au plecat.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au hotîrât să facă sărbătorile în afara țării, la un loc cu piscine, soare, pentru câteva momente de relaxare. Cu toate că și-a dorit foarte mult evadarea aceasta, prezentatorul TV a făcut un videoclip pe rețelele de socializare în care le spune urmăritorilor săi că în ciuda faptului că totul este perfect în jurul lor, ceva nu-i lasă să se odihnească și se gândesc să se mute din hotel.

Mădălin Ionescu: Mi-am dorit evadarea asta, dar camera e mai mică decât ne-am fi gândit. Se întâmplă altceva, care e mai important. Zona e fabuloasă, serviciile, piscinele, toată lumea, peisajul superb, incredibil, însă este o problemă. E plin de copii mici. E hotel de părinți cu copii mici. Tușesc, împing mobila, pe holuri e nebunie. Dimineața, pe la 8 și ceva, țopăie în toate părțile.

Le aud și rinichii. Eu și așa am un auz de câine. Am auz de câine, miros de câine. Nu știu ce să facem. Eu zic să ne mutăm totuși.

Cristina Șișcanu: Eu nu mai fac bagaje, lasă-mă în pace. Eu n-am nicio treabă cu zgomotele. Aseară am dormit buștean.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Cristina Șișcanu, criticată pentru felul în care s-a îmbrăcat în vacanță

Citește și: Cristina Șișcanu, mesaj către bărbații care îi comentează ținuta din vacanță. Ce le-a transmis prezentatoarea TV. „Ei apreciază doar paietele, genele false care stau până pe frunte. Nu mai tolerez.”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum a petrecut Cristina Șișcanu sărbătorile de Paște. „Luăm masa de Paște în mașină. Niște pufuleți, o băutură răcoritoare și cam atât.”

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Vedeta TV a făcut și ea un videoclip pe rețele de socializare în care a dorit să le răspundă urmăritorilor care au comentat cu privire la ținuta ei de plajă și au criticat-o pentru modul în care se îmbracă.  „Au început cocalarii din România, mă refer la bărbați, care dintre ei sunt cocalari. Că de ce vin pe pagina mea, nu știu ce să mă mai fac cu ei.

Au început să comenteze ținuta că e de babă, sandalele de babă. Nu mă dau mare că am niște sandale (nr. Firma). Le am de 3 ani. Dacă au o problemă că nu le plac acest model de sandale să facă o petiție să conteste acest model. Nici nu mai știu care brand a fost primul de a făcut acest model de sandale.”, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Cum a petrecut Cristina Șișcanu sărbătorile de Paște. „Luăm masa de Paște în mașină. Niște pufuleți, o băutură răcoritoare și cam atât.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies