Ce presupune epilarea definitivă cu laser și care sunt avantajele acestei proceduri?

Ce presupune epilarea definitivă cu laser și care sunt avantajele acestei proceduri?
Ce presupune epilarea definitivă cu laser și care sunt avantajele acestei proceduri?

În lumea modernă, epilarea este o procedură obișnuită mai ales pentru femei, dar și pentru tot mai mulți bărbați.

Pe de o parte este vorba despre un standard social al frumuseții feminine în special, pe de altă parte este o opțiune ce ține de preferința personală pentru îngrijire, de senzația de piele curată, fină, bine întreținută, fără mirosuri neplăcute.

 

Epilarea clasică poate fi însă dureroasă și este oricum neplăcută pentru că trebuie reluată foarte des. Anumite metode de epilare pot să fie chiar iritante pentru piele. Tot mai multe persoane aleg epilarea definitivă cu laser. Subiectul este de mare interes și în România. Există numeroase centre specializate în epilare definitiva în București și în marile orașe din țară. Se folosesc aparate de ultimă generație, care oferă rezultate impresionante.

 

Aparatul de epilare definitivă cu laser emite impulsuri de energie repetitive și selective, iar tratamentul este rapid, sigur și nedureros. Rezultatele se observă rapid, chiar de la prima ședință. În funcție de zonele unde se dorește epilarea cu laser, poate fi nevoie de un număr diferit de ședințe. În plus, totul depinde și de caracteristicile personale. Această metodă de epilare acționează în profunzime, fiind utilizate impulsuri luminoase direcționate spre rădăcina firelor de păr.

 

Pot fi tratate toate zonele corpului

Se pot face proceduri precum epilat facial, axile, brațe, spate, abdomen, lombar, inghinal, interfesier, picioare, gambe. Tratamentul de epilare definitivă cu laser este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Este eficient pentru toate tipurile de piele și pentru toate tipurile de fire de păr. Se pare că cea mai mare eficiență se observă la persoanele cu păr șaten.

 

Nu contează în ce perioadă a anului se efectuează procedura

 

Piele poate fi bronzată, nu este un impediment pentru epilarea cu laser! Aparatele performante de epilare definitivă asigură eficiență chiar la doar 8 - 12 ședințe. În timp, se recomandă ședințe de întreținere la 6 - 12 luni - o singură ședință păstrează de obicei foarte bine efectele obținite inițial.

 

Epilarea cu laser nu este invazivă, este prietenoasă cu pielea, dar trebuie realizată în mod corect, de către personal specializat, utilizând doar apatură de specialitate.

 

Conform Centrului estetic Elena Miron din București, care oferă inclusiv epilare definitivă cu laser, cu 2-3 luni înainte de a începe tratamentul de epilare definitivă se recomandă să nu se mai utilizeze metoda epilatului cu ceară, ci trebuie folosit aparatul de ras pentru a uniformiza creșterea firelor de păr de pe zona unde se dorește să se acționeze cu laserul. Informații complete pot fi obține de pe website-urile dedicate acestor proceduri sau și mai bine de la personalul experimentat dintr-un asemenea centru estetic.

 

Online se pot găsi multe date despre epilarea definitivă cu laser, precum și informații despre experiențele personale expuse pe bloguri și forumuri. Cele mai multe recenzii sunt pozitive, dar depinde foarte mult de procedura aplicată - ce instrumente sunt utilizate și dacă metoda a fost aplicată corect, acasă ori într-un centru specializat, de către personal de specialitate.Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies