Carmen Brumă este, pe lângă rolul de mamă, și prietena fiului său Vlad, în vârstă de 8 ani. Ea încurajează practicarea sportului și adoptarea unui stil de viață sănătos, iar pentru asta își dorește ca fiul său să găsească un sport care să îi placă și să îl facă să se simtă bine în timp ce îl practică.
În ceea ce privește alimentația, Carmen Brumă și partenerul ei, Mircea Badea, vor consuma anumite preparate în timpul sărbătorilor de Paște.
Carmen Brumă, despre relația cu fiul ei
Carmen Brumă, partenera de viață a lui Mircea Badea, a vorbit despre regulile pe care le-au stabilit împreună cu fiul lor, în ceea ce privește supravegherea temelor pentru școală și despre modul în care copiii apelează adesea la șantajul emoțional pentru a le schimba decizia părinților. Fiul lor, Vlad, învață la o școală privată și are obiceiul de a-și face temele la after school, moment în care mama lui îl ajută dacă este nevoie.
„El e un băiețel care se supune regulilor pe care le agreăm de comun acord. Dacă împreună cu el explicându-i alegem niște reguli pe care să le respectăm, el este foarte conștiincios și parolist așa. Adică dacă am stabilit că facem un lucru, îl facem. Fac față din ce în ce mai bine, pentru că capeți și tu experiență. La început ești victimă sigură a șantajului emoțional, după aceea începi să capeți experiență și te mai rafinez și reușești să faci față, nu întotdeauna cu brio, dar nici nu mi-am propus să fac asta”, a spus
Carmen Brumă.
Preparatele pe care Carmen Brumă și Mircea Badea le consumă de Paște
În cadrul unui interviu, Carmen Brumă a mărturisit că întotdeauna de Paște sau de sărbători ea se ocupă pentru a avea în casă lucrurile tradiționale și de ani de zile au câteva preferințe. La ei în casă se mănâncă fără gluten, motiv pentru care au cozonaci, pască și friptură, fără gluten.
„Întotdeauna de Paște sau de sărbători, eu mă ocup să avem în casă lucrurile tradiționale. Și avem niște preferințe, normal, de ani de zile. La noi în casă se mănâncă de cele mai multe ori fără gluten, așa că avem grijă să avem cozonaci fără gluten, pască fără gluten, niște friptură, drob, diverse tipuri de salată. Unele sunt pregătite de mine, unele sunt pregătite de bunici și pe unele le iau și din afară.