Ce preferă Damian Drăghici să facă în fiecare săptămână. Ce făcea adesea cu părinții lui în copilărie. „Asta înseamnă tradiția.”

Ce preferă Damian Drăghici să facă în fiecare săptămână. Ce făcea adesea cu părinții lui în copilărie. „Asta înseamnă tradiția.”
Ce preferă Damian Drăghici să facă în fiecare săptămână. Ce făcea adesea cu părinții lui în copilărie. „Asta înseamnă tradiția.”

Damian Drăghici a vorbit despre unul din lucrurile care îi fac plăcere.

Damian Drăghici, unul dintre cei mai mulți iubiți artiști din țară, cu o carieră de succes, împarte de fiecare dată cu publicul atât momentele bune, cat și cele mai puțin bune din viața lui. Cu siguranță nu v-ați fi gândit, însă artistul se bucură mai mult de lucrurile simple, decât cele cu o valoare foarte mare, deoarece mai mult contează pentru el partea emoțională. Astfel, invitat în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, artistul a vorbit despre lucrurile pe care poate să le amâne de fiecare dată, inclusiv vacanțele sau luatul copiilor de la grădiniță, însă anumite obiceiuri

pe care le avea cu mama și tatăl său i-au rămas în minte.  „Pot să amân, de-alungul anilor, orice. Vacanță cu Cristina, să mă duc să iau copilul de la grădiniță, o grămadă de lucruri. Sunt trei lucruri pe care le făceam cu mama și cu tata în copilărie. Mai mult cu tata. Mergeam cu el la piață. Și tata cumpăra un căruț întreg de fructe.”, a spus Damian Drăghici.

Ce preferă să facă Damian Drăghici în fiecare săptămână

Citește și: Ce le transmite Damian Drăghici celor care îi comentează pe rețelele de socializare, după ce a ieșit în stradă să cânte. “Dumnezeu să te binecuvânteze, lumină îți doresc, atât.”

Damian Drăghici
Damian Drăghici[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Damian Drăghici, abandonat de mamă! Artistul a crezut mult timp că bunica lui este mama sa: „Mă cunosc cu mama, suntem într-o relație ok, dar simt dragostea aia mare pentru bunica.”

Damian Drăghici preferă foarte mult să cumpere fructe și legume proaspete de la piață, mai ales că acest lucru făcea și cu tatăl său. Își dorește să ducă această tradiție din familie mai departe și se simte foarte bine în momentul în care vede  tarabele pline și simte mirosul fructelor, care nu se compară cu cele aflate deja

în cutiile din supermarket. Artistul găsește de fiecare dată satisfacție în lucrurile mici din jurul său.  „Oricât de ocupat aș fi, îmi place la nebunie, nu o dată pe zi, măcar o dată pe săptămână, să mă duc la piață, să mă duc la piață să-mi iau căpșuni, cireșe sau pepene. Asta înseamnă tradiția. E ceva extrem de important. Legătură cu natura, mai ales când te duci la piață și vezi tarabele alea pline.
E altceva când mergi și le găsești în cutiuță aia la supermarket. Cum bagă femeia aia mâna în ele și curge din ele.”,
a mai spus Damian Drăghici.

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Damian Drăghici
Damian Drăghici[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Damian Drăghici, un alt om de când s-a născut fiul său! Artistul a renunțat la toate viciile: „Mănânc ciocolată neagră de 99%. Celelalte nu le mai ating deloc. 0 băutură, 0 țigări, 0 cafea.”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Cine este femeia găsită moartă într-o parcare? Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori

Horoscop 14 iunie 2024. Nativii unei zodii se bucură de noul job!

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies