Ce preferă Damian Drăghici să facă în fiecare săptămână. Ce făcea adesea cu părinții lui în copilărie. „Asta înseamnă tradiția.”

Ce preferă Damian Drăghici să facă în fiecare săptămână. Ce făcea adesea cu părinții lui în copilărie. „Asta înseamnă tradiția.”
Ce preferă Damian Drăghici să facă în fiecare săptămână. Ce făcea adesea cu părinții lui în copilărie. „Asta înseamnă tradiția.”

Damian Drăghici a vorbit despre unul din lucrurile care îi fac plăcere.

Damian Drăghici, unul dintre cei mai mulți iubiți artiști din țară, cu o carieră de succes, împarte de fiecare dată cu publicul atât momentele bune, cat și cele mai puțin bune din viața lui. Cu siguranță nu v-ați fi gândit, însă artistul se bucură mai mult de lucrurile simple, decât cele cu o valoare foarte mare, deoarece mai mult contează pentru el partea emoțională. Astfel, invitat în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, artistul a vorbit despre lucrurile pe care poate să le amâne de fiecare dată, inclusiv vacanțele sau luatul copiilor de la grădiniță, însă anumite obiceiuri

pe care le avea cu mama și tatăl său i-au rămas în minte.  „Pot să amân, de-alungul anilor, orice. Vacanță cu Cristina, să mă duc să iau copilul de la grădiniță, o grămadă de lucruri. Sunt trei lucruri pe care le făceam cu mama și cu tata în copilărie. Mai mult cu tata. Mergeam cu el la piață. Și tata cumpăra un căruț întreg de fructe.”, a spus Damian Drăghici.

Ce preferă să facă Damian Drăghici în fiecare săptămână

Citește și: Ce le transmite Damian Drăghici celor care îi comentează pe rețelele de socializare, după ce a ieșit în stradă să cânte. “Dumnezeu să te binecuvânteze, lumină îți doresc, atât.”

Damian Drăghici
Damian Drăghici[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Damian Drăghici, abandonat de mamă! Artistul a crezut mult timp că bunica lui este mama sa: „Mă cunosc cu mama, suntem într-o relație ok, dar simt dragostea aia mare pentru bunica.”

Damian Drăghici preferă foarte mult să cumpere fructe și legume proaspete de la piață, mai ales că acest lucru făcea și cu tatăl său. Își dorește să ducă această tradiție din familie mai departe și se simte foarte bine în momentul în care vede  tarabele pline și simte mirosul fructelor, care nu se compară cu cele aflate deja

în cutiile din supermarket. Artistul găsește de fiecare dată satisfacție în lucrurile mici din jurul său.  „Oricât de ocupat aș fi, îmi place la nebunie, nu o dată pe zi, măcar o dată pe săptămână, să mă duc la piață, să mă duc la piață să-mi iau căpșuni, cireșe sau pepene. Asta înseamnă tradiția. E ceva extrem de important. Legătură cu natura, mai ales când te duci la piață și vezi tarabele alea pline.
E altceva când mergi și le găsești în cutiuță aia la supermarket. Cum bagă femeia aia mâna în ele și curge din ele.”,
a mai spus Damian Drăghici.

Citește și: Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel- kanald.ro

Citește și: A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht- stirilekanald.ro

Damian Drăghici
Damian Drăghici[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Damian Drăghici, un alt om de când s-a născut fiul său! Artistul a renunțat la toate viciile: „Mănânc ciocolată neagră de 99%. Celelalte nu le mai ating deloc. 0 băutură, 0 țigări, 0 cafea.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Cine este rapperul de 23 de ani care a murit într-un grav accident pe A1? Fanii artistului sunt şocaţi de moartea lui

Cât au cheltuit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe cumpărăturile de la supermarketul din Franța? „Prețurile sunt la jumătate aici față de România. Nu mai vorbesc de varietate.”

Rebecca, mesaj pentru Antoni! „Femeia pe care și-o dorește...”. Concurenta l-a pus subtil la zid

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies