Ce preferă Damian Drăghici să facă în fiecare săptămână. Ce făcea adesea cu părinții lui în copilărie. „Asta înseamnă tradiția.”

Ce preferă Damian Drăghici să facă în fiecare săptămână. Ce făcea adesea cu părinții lui în copilărie. „Asta înseamnă tradiția.”
Ce preferă Damian Drăghici să facă în fiecare săptămână. Ce făcea adesea cu părinții lui în copilărie. „Asta înseamnă tradiția.”

Damian Drăghici a vorbit despre unul din lucrurile care îi fac plăcere.

Damian Drăghici, unul dintre cei mai mulți iubiți artiști din țară, cu o carieră de succes, împarte de fiecare dată cu publicul atât momentele bune, cat și cele mai puțin bune din viața lui. Cu siguranță nu v-ați fi gândit, însă artistul se bucură mai mult de lucrurile simple, decât cele cu o valoare foarte mare, deoarece mai mult contează pentru el partea emoțională. Astfel, invitat în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, artistul a vorbit despre lucrurile pe care poate să le amâne de fiecare dată, inclusiv vacanțele sau luatul copiilor de la grădiniță, însă anumite obiceiuri

pe care le avea cu mama și tatăl său i-au rămas în minte.  „Pot să amân, de-alungul anilor, orice. Vacanță cu Cristina, să mă duc să iau copilul de la grădiniță, o grămadă de lucruri. Sunt trei lucruri pe care le făceam cu mama și cu tata în copilărie. Mai mult cu tata. Mergeam cu el la piață. Și tata cumpăra un căruț întreg de fructe.”, a spus Damian Drăghici.

Ce preferă să facă Damian Drăghici în fiecare săptămână

Citește și: Ce le transmite Damian Drăghici celor care îi comentează pe rețelele de socializare, după ce a ieșit în stradă să cânte. “Dumnezeu să te binecuvânteze, lumină îți doresc, atât.”

Damian Drăghici
Damian Drăghici[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Damian Drăghici, abandonat de mamă! Artistul a crezut mult timp că bunica lui este mama sa: „Mă cunosc cu mama, suntem într-o relație ok, dar simt dragostea aia mare pentru bunica.”

Damian Drăghici preferă foarte mult să cumpere fructe și legume proaspete de la piață, mai ales că acest lucru făcea și cu tatăl său. Își dorește să ducă această tradiție din familie mai departe și se simte foarte bine în momentul în care vede  tarabele pline și simte mirosul fructelor, care nu se compară cu cele aflate deja

în cutiile din supermarket. Artistul găsește de fiecare dată satisfacție în lucrurile mici din jurul său.  „Oricât de ocupat aș fi, îmi place la nebunie, nu o dată pe zi, măcar o dată pe săptămână, să mă duc la piață, să mă duc la piață să-mi iau căpșuni, cireșe sau pepene. Asta înseamnă tradiția. E ceva extrem de important. Legătură cu natura, mai ales când te duci la piață și vezi tarabele alea pline.
E altceva când mergi și le găsești în cutiuță aia la supermarket. Cum bagă femeia aia mâna în ele și curge din ele.”,
a mai spus Damian Drăghici.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Damian Drăghici
Damian Drăghici[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Damian Drăghici, un alt om de când s-a născut fiul său! Artistul a renunțat la toate viciile! „Mănânc ciocolată neagră de 99%. Celelalte nu le mai ating deloc. 0 băutură, 0 țigări, 0 cafea.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies