Ce pensie are Gheorghe Turda, după 55 de ani de activitate. Suma de bani încasată este uriașă


Gheorghe Turda a făcut declarații despre pensia pe care o încasează lună de lună. Iată motivul pentru care interpretul de muzică populară primește o sumă colosală de bani!


In articol:

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai cunoscuți și ascultați cântăreți de muzică populară din țară, având în spate o carieră spectaculoasă. Artistul a reușit, după 55 de ani de activitate, să se bucure nespus de aprecierea susținătorilor, și să devină unul dintre cei mai iubiți artiști. Recent, Gheorghe Turda a mărturisit ce pensie primește lunar, după mai bine de jumătate de secol petrecut pe scenă.

Ce pensie încasează Gheorghe Turda

Ce pensie are Gheorghe Turda, după 55 de ani de activitate

[Sursa foto: Facebook]

În urmă cu puțin timp, interpretul de muzică populară a precizat faptul că are o pensie de 9.000 de lei lunar, după toți anii de activitate. Gheorghe Turda, care a petrecut o lungă perioadă pe scenă, a făcut parte din Ansamblurile Rapsodia Română și Ciocârlia, iar în cadrul ultimului dintre ele a avut funcția de director.

Aceasta a fost și șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne.

"Eu am 55 de ani de activitate la două mari ansambluri, la Rapsodia Română și la Ciocârlia. Am fost șeful ansamblului Ciocârlia și șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne și sunt mândru de pensia mea. Față de alții care n-au avut aproape nicio… sau poate au avut doar câțiva ani de activitate și au emis pretenția să aibă pensia ca Gheorghe Turda.

Da, 9.000 de lei, da. Deocamdată, mulțumită lui Dumnezeu, e bine.", a declarat Gheorghe Turda, conform unei surse de știri.

Citește și: “E foarte greu fără ea.” Gheorghe Turda, cu ochii plini de lacrimi când a vorbit despre ea! Artistul nu a putut să o uite nici până în prezent

Ce pensie are Gheorghe Turda, după 55 de ani de activitate

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “M-am liniștit din toate punctele de vedere.” Gheorghe Turda a ales să iubească din nou, la 74 de ani. Cine este femeia misterioasă

Cu toate astea, Gheorghe Turda a vrut să facă lumină în acest caz. Acesta a menționat faptul că nu beneficiază de o pensie specială, ci de una militară, pentru care a cotizat întreaga carieră.

"Menționez că pensia lui Gheorghe Turda nu este o pensie specială, așa cum cred mulți și mă tot judecă fără să cunoască adevărul. Eu am cotizat 55 de ani de carieră artistică, am cotizat la pensia mea militară, să știe asta toți proștii care comentează. Eu am o pensie militară, așa cum au și jandarmii și polițiștii, și cei din Armată și cei din Interne. Întâi să se documenteze lumea, apoi să vorbească. Repet, Gheorghe Turda are pensie militară, nicidecum specială, am ieșit la pensie cu grad de general, mai au ca mine și Ilie Năstase și artiști și sportivi, militari din cele două ministere, din Interne și din Armată.", a mărturisit Gheorghe Turda, pentru playtech.ro.

Citește și: “Îl țin la mine în dormitor.” Gheorghe Turda, despre cum se menține în formă la vârsta de 74 de ani. Care este secretul cântărețului?

Ce pensie are Gheorghe Turda, după 55 de ani de activitate

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Nu cred că vreodată întâlnirea cu acest om îmi va face plăcere.” Întâlnirea dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, într-un cimitir


Abonează-te pe

Citește și:

“E foarte greu fără ea.” Gheorghe Turda, cu ochii plini de lacrimi când a vorbit despre ea! Artistul nu a putut să o uite nici până în prezent

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

“M-am liniștit din toate punctele de vedere.” Gheorghe Turda a ales să iubească din nou, la 74 de ani. Cine este femeia misterioasă

“Îl țin la mine în dormitor.” Gheorghe Turda, despre cum se menține în formă la vârsta de 74 de ani. Care este secretul cântărețului?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri