Ce parere au modelele de top despre Studio 20?

Ce parere au modelele de top despre Studio 20?
Ce parere au modelele de top despre Studio 20?

Fara doar si poate, videochatul este una dintre cele mai prospere ramuri ale industriei pentru adulti. Atat la nivel mondial, cat si in Romania, tot mai multe tinere care isi doresc castiguri imediate si o viata mai buna opteaza pentru aceasta alternativa. Insa care este, intr-adevar, cel mai bun studio unde o tanara aflata la inceput de cariera isi poate atinge obiectivele propuse?

Portretizat de multe ori in presa nationala si internationala ca fiind un model de urmat pentru celelalte studiouri si cu un palmares bogat de premii, Studio 20 pare locul perfect pentru o tanara care isi

doreste o cariera in acest domeniu. De aceea, am vrut sa aflam mai multe pareri despre Studio 20 pentru a vedea daca lucrurile sunt chiar asa cum par. Asadar, am luat legatura cu mai multe modele de top care colaboreaza sau au colaborat cu acest studio si care au avut bunavointa de a ne oferi mai multe detalii.

Sasha Red

Inca de acum 4 ani, de cand a intrat in echipa Studio 20, Sasha Red este un model exclusiv LiveJasmin, care a surprins cu ambitia si cu pasiunea ei pentru aceasta meserie. Fara indoiala, este un exemplu pe care toate fetele care isi doresc o cariera de succes in industria videochatului ar trebui sa il urmeze!

Iata ce a declarat modelul de renume international atunci cand a fost intrebata ce parere are despre Studio 20: "In primele 3 luni in cadrul Studio 20, nu reuseam sa am un castig mai mare de 10$ pe

zi, lucru care ar fi descurajat pe oricine. Nu de putine ori am fost intrebata daca sunt sigura ca meseria de model de videochat este potrivita pentru mine si de fiecare data am raspuns, zicand: "Da, daca toate aceste fete pot face asta, atunci o pot face si eu!„. Nu m-am dat batuta niciodata si acest lucru a meritat din plin! Alaturi de echipa Studio 20, care e formata doar din profesionisti care m-au sustinut si m-au ambitionat mereu, dar datorita perseverentei si devotamentului meu, am reusit sa imi ating obiectivele propuse si sa devin cel mai bun model de videochat
din Europa la ora actuala. Cu aceasta ocazie, le spun tuturor tinerelor care citesc diverse pareri despre Studio 20, ca nu as fi reusit niciodata pe cont propriu sa ajung la acest nivel fara ajutorul trainerilor. Este extrem de important unde iti desfasori activitatea de model si ce sustinere ai daca vrei sa reusesti!"

Daphny Meyer

Daphny Meyer, model de top in echipa Studio 20, este si ea un exemplu pentru toate tinerele care isi doresc o cariera in acest domeniu.

Cu o ambitie de neclintit si cu o dorinta de a reusi foarte puternica, Daphny Meyer a reusit sa depaseasca toate obstacolele si devina in anul 2017 cel mai bun model de videochat LiveJasmin, cu incasari de 27.000 de dolari. Iata ce ne-a declarat aceasta despre Studio 20:

"Dupa ce-am citit pe internet pareri despre Studio 20 si am vazut ce castiguri pot avea, nu am stat prea mult pe ganduri si intr-o buna zi am aplicat la un job de model in echipa Studio 20.

A doua zi, am fost sunata de o doamna foarte draguta de acolo. Avea o voce foarte calda si m-a invitat la un interviu de angajare, pentru a ne cunoaste si a vedea in ce masura ma potrivesc acestei meserii. Aceeasi doamna incantatoare m-a intampinat imediat cum am ajuns la Studio 20. Avea o atitudine foarte prietenoasa, iar atmosfera era extrem de placuta, asa ca m-am relaxat imediat si m-am bucurat mult cand am fost anuntata ca am fost acceptata.
Nu am fost dintotdeauna un model de succes, dar alaturi de echipa Studio 20, am reusit sa obtin tot ce mi-am propus. Asa ca, pentru toate fetele care citesc pareri despre Studio 20 si vor sa aiba succes in acest domeniu, am doar atat sa spun: petreceti cat mai mult timp online, vorbiti cu membrii si cu guestii vostri, implicati-va sincer in relatia virtuala cu ei, fiti voi inseva, respectati-va echipa de suport si de marketing si ajutati-i sa va ajute! Aveti grija de imaginea voastra si fiti pozitive! Daca am invatat un lucru, acela este ca, in reteta succesului, esecul este unul dintre cele mai importante ingrediente. Asa ca fruntea sus, fiti curajoase si relaxati-va pentru ca orice s-ar intampla, excelam impreuna!"

Devious Angel

Devious Angel este fericita posesoare a unor premii internationale de top precum: Best Cam Model (Live Cam Awards 2015, AW Awards 2016, LalExpo 2016 si Xbiz 2017) si este primul model din tara noastra care a castigat cel mai important premiu din SUA, AVN Fanvote Model, in 2016. Iata ce ne-a declarat aceasta atunci cand a fost intrebata ce parere are despre Studio 20:

“M-am angajat aici dupa ce am citit pareri despre Studio 20, iar apoi, la ceva timp, o prietena mi-a spus cu ce se ocupa si ca ea castiga foarte bine. Am zis ca merita sa vad despre ce este vorba. Am venit la interviu, am vazut si mi-am spus: de ce nu? Daca practici meseria aceasta cu implicare, poti castiga foarte multi bani. Am un program de opt ore pe zi, carte de munca, platesc impozite la stat, totul este la vedere. Am avut luni in care am castigat si 20.000 de dolari pe luna. Evident, la inceput nu faceam atatia bani, dar acum pot spune ca am capatat experienta, totul datorita echipei, care m-a invatat tot ce trebuia sa stiu si care m-a ajutat sa devin mai buna. La inceput eram solicitata de membri mai des sa ma dezbrac, insa incet, incet am ajuns sa-i cunosc si sa interactionez cu ei. Acum sunt mai mult confidenta si terapeuta lor. Imi place foarte mult ce fac si sfatuiesc toate fetele dornice de o viata mai buna sa vina in echipa Studio 20!"



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Minerva, previziune inainte de Craciun. Atmosfera tensionata, certuri si despartiri pentru cateva zodii

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies